1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2015 19:42

Όνειρα τετράδας και παραμονής στη Μίκρα

Άλλο ένα κρίσιμο ματς για την 20η αγωνιστική της Volleyleagueείναι αυτό της Μίκρας όπου ο Άρης υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου (18.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης).

Ο Άρης μετά από ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο καλείται να πάρει τη νίκη για να σιγουρέψει την παραμονή και υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει την είσοδο στην 8αδα. Η αποχώρηση του Αμερικανού Κόνορ Ντόχερτι για οικονομικούς λόγους αλλά και οι κινητοποιήσεις των αθλητών στις ώρες των προπονήσεων προκάλεσαν τριγμούς και ο Γιάννης Μέλκας είχε πολύ δύσκολο έργο στην προετοιμασία της ομάδας. Έχει 18 βαθμούς σε 19 αγώνες και με νίκη ελπίζει να πιάσει την Ορεστιάδα στην 8η θέση.

Τα φώτα του φάιναλ-4 του Κυπέλλου έσβησαν και ο Φοίνικας Σύρου επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος ώστε να διεκδικήσει την είσοδο του στην πρώτη 4αδα. Με 37 βαθμούς σε 19 αγώνες ισοβαθμεί μαζί με τον Εθνικό στην 4η της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την Κηφισιά.

Οι συριανοί καλούνται να καλύψουν το κενό του Νικολά Μιγιαήλοβιτς με τους Ηλία Λάππα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Ρέινς Πέκμανς να είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος.

Προβάδισμα Φοίνικα 11-5

Σε 16 αναμετρήσεις που έχουν γίνει από τη σεζόν 2008-09 οπότε και ο Φοίνικας Σύρου ανέβηκε στην Volleyleague η ομάδα των Κυκλάδων προηγείται στις νίκες με 11-5.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ