1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2015 02:26

Ιστορία: Έφυγαν κλαμένες από τον «Τάφο» επειδή νίκησε ο Ολυμπιακός! (video)

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 55 χρόνων από τα εγκαίνια του «Τάφου του Ινδού» δείτε πως ήταν το γήπεδο από τα σπάνια και ανεκτίμητης αξίας video που έχουν διασωθεί από το αρχείο της ΕΡΤ. Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες στιγμές που αξίζει να κρατήσουμε για πάντα. Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι...

1.Δείτε το ρεπορτάζ για τον αγώνα που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου 1968 στη Λεωφόρο με νικητή τον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ.

Ο αγωνιστικός χώρος από κάτω είχε φελό και από πάνω καρβουνόσκονη για να μην τραυματίζονται οι αθλητές. Δώστε βάση στο ρεπορτάζ που αναφέρει πως «οι ωραίες παρουσίες έφυγαν κλαμένες επειδή νίκησε ο Ολυμπιακός 3-2»! Δείτε: ΕΔΩ (μετά το ρεπορτάζ του βόλεϊ ακολουθεί το ρεπορτάζ της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που την προηγούμενη σεζόν είχε κατακτήσει το τρόπαιο)!

2.Δείτε επίσης αγώνα του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του κυπέλλου πρωταθλητριών με την Καλ Λουξεμβούργου στις 4 Δεκεμβρίου 1971. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 και προκρίθηκε. Δείτε: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ