1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2015 15:12

«Σεισμός» στο Παλατάκι για το κύπελλο (photos)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAOK/2014-15/kypello-palataki folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAOK/2014-15/kypello-palataki/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ αποθεώθηκαν πέντε χιλιάδες οπαδούς τους που βρέθηκαν στο "Παλατάκι" για τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

Ιστορικές στιγμές που θα θυμούνται για πολύ καιρό έζησαν στο ΠΑΟΚ Sports Arena οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έκαναν τον γύρω του θριάμβου κρατώντας ψηλά το τρόπαιο που κατέκτησαν στο Final -4 της Σύρου με τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε... έκσταση.

"ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, Κύπελλο" και "Νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές..." ήταν τα συνθήματα που κόντεψαν να γκρεμίσουν κυριολεκτικά το "Παλατάκι". Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν πολύ συγκινημένοι κι έδειχναν πως περίμεναν από τον τελευταίο πόντο του τελικού με τον Ολυμπιακό αυτήν τη στιγμή της αποθέωσης,  από τους οπαδούς της ομάδας τους. Παρών ήταν και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Πάμπλο Γκαρσία, η όμορφη σύζυγος του Χάρι Γκόμεζ, Άντζι, μαζί με τις κορούλες τους καθώς και τα παιδάκια του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ