1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2015 22:33

Ντέρμπι τετράδας με επιστροφή στο... καμίνι του Ιωνικού

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ. για να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκο σε έναν εξ αναβολής αγώνα για την 17η αγωνιστική που θα διεξαχθεί αύριο στις 21.00. Η ένωση θα δώσει τα ντέρμπι στο... καμίνι που αποτελούσε την φυρική της έδρα μέχρι περσι και η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε ένα γεμάτο γήπεδο για να κυνηγήσει μια νίκη που θα μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τριάδα.


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς και με νίκη ξεφεύγει από τον 5ο ΑΟ Θήρας ακόμα και με 7 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει ότι θα περιμένει να μάθει αντίπαλο στα πλέι όφ. Ουσιαστικά δεν επειλεί ακόμα τον Παναθηναϊκό που είναι 3ος με 41 βαθμούς και θέλει να πλησιάσει τον Πανναξιακό τους 3 βαθμούς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αν εξαιρέσει κανείς την Στέλλα Λαγουδάκη που υποβλήθηκε πριν από λιγες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν η φυσική μας έδρα και μπορεί να φιλοξενήσει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Ευελπιστούμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να ζήσουμε ατμόσφαιρα ανάλογη με του Ευρωπαϊκού αγώνα. Με εξαίρεση την Στέλλα δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, θέλουμε να έχουμε μια καλή απόδοση και μακάρι να συνοδευτεί από μία νίκη».

Χωρίς προβλήματα είναι και ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Ρούση να σημειώνει από την πλευρά του: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε μπροστά μας το τελευταίο ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα και το παιχνίδι όπως φάνηκε και στο μεταξύ μας του Κυπέλλου θα είναι δύσκολο. Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με νίκες την κανονική περίοδο και να ανεβάσουμε την απόδοση μας εν όψει φάιναλ φορ Κυπέλλου. Οι συνεχείς αναβολές μας έχουν κουράσει αλλά η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστεί»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ