1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-02-2015 19:50

Ντέρμπι «δικεφάλων» στη Γλυφάδα

Με το ντέρμπι μεταξύ των δύο «δικεφάλων», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της Volleyleague την Κυριακή 1 Μαρτίου. Η «Ένωση» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα και παρόλο που το ματς δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού κάθε ομάδα θέλει το τρίποντο για διαφορετικό λόγο. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει σε ένα εύκολο τρίποντο προκειμένου να καθιερωθεί σε αυτήν. Αντίθετα, η ΑΕΚ είναι ουραγός μαζί με τη Λαμία κι έχει μόλις 3 νίκες. Η διαφορά δυναμικού μεταξύ τον δύο ομάδων είναι μεγάλη και η ΑΕΚ αντίθετα με τον ΠΑΟΚ δεν έχει κανέναν ξένο. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίσει στον τραυματία, Δημήτρη Ωρολογά, ο οποίος απουσίαζε και στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη δεν θέλει την παραμική απώλεια. Ο ΠΑΟΚ έχει 44 βαθμούς σε 17 αγώνες, όσους και ο Ολυμπιακός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας. Ο Γιάννης Καλμαζίδης προβληματίζεται μόνο με την περίπτωση του Σαφράνοβιτς που έχει πάθει διάστρεμα αλλά προπονήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή.

Σε 24 αγώνες που έχουν γίνει από το 1998 ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 14-10.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βουδούρης και Φραγκάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ