1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2014 16:41

Ο Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του

Αφού ο δρόμος άνοιξε με τη λύση στο θέμα του Στάθη Ντονά, ο Παναθηναϊκός σιγά-σιγά αναμένεται να ανακοινώσει τους συντελεστές της νέας ομάδας. Η αρχή έγινε με τον προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους συνεργάτες του.
Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει και επισήμως ότι προπονητής της αντρικής ομάδας βόλεϊ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο καταξιωμένος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, όπου έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους ως αθλητής του Τριφυλλιού ενώ έχει διατελέσει προπονητής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου (2002-03, 2003-04). 
 
Συνεργάτης του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα είναι άλλη μία ιστορική μορφή του Συλλόγου, ο Παύλος Καραμαρούδης, ο οποίος επίσης έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους ως αθλητής, αλλά έχει εργαστεί και στο τεχνικό επιτελείο (2009-10). Μαζί τους, ως βοηθός προπονητή και στατιστικολόγος, θα είναι και ο προπονητής των ακαδημιών,Δημήτρης Μαρκάκης. 
 
Το υπόλοιπο επιτελείο του Π.Α.Ο. απαρτίζεται από το γιατρό Χρήστο Διακόσια και το φυσικοθεραπευτή Απόστολο Σταφυλοπάτη.  
Τιμ μάνατζερ της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Αλεξανδρής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ