1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2014 19:15

Αναχωρεί τα χαράματα για τον τελικό των... τελικών

Χρόνος για σκέψεις και ιδιαίτερη ξεκούραση δεν υπάρχει… Οι Έλληνες διεθνείς μετά την υπερπροσπάθεια που έκαναν το βράδυ της Τετάρτης στο 1ο τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ όπου ηττήθηκαν με 3-2 από το Μαυροβούνιο, σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στο γυμναστήριο όπου έκαναν πρόγραμμα με βάρη.

Η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει αύριο νωρίς το πρωί (05.15 είναι προγραμματισμένη η πτήση από την Θεσσαλονίκη) για την Μπούντβα όπου το βράδυ του Σαββάτου στις 21.00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός όπου θα κριθούν τα πάντα.

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν για την Εθνική Ανδρών θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ (ΝΕΡΙΤ Sports) ενώ οι μετρήσεις του πρώτου τελικού, παρά το τελικό αποτέλεσμα πρόσφεραν πολλά χαμόγελα αφού στο δυναμικό (νεανικό) κοινό ο τελικός ‘έπιασε’ 7.5%!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν ο μόνος αθλητής που δεν προπονήθηκε καθόλου, αφού κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί, ενώ η 12άδα που θα ταξιδέψει για το Μαυροβούνιο είναι η ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα (Φιλίποφ, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Τακουρίδης, Κανέλλος, Πελεκούδας, Δαλακούρας, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Κουμεντάκης, Εφραιμίδης).

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ