1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2016 17:28

Στο Μπακού οι ημιτελικοί της Εθνικής Γυναικών λόγω World League

Στο Μπακού θα διεξαχθούν τελικά οι δύο ημιτελικοί αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ γυναικών μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Ελλάδας. Η ημιτελική φάση έχει προγραμματιστεί το διήμερο 25-26 Ιουνίου στο AYS Sport Hall στο Μπακού με κοινή ώρα έναρξης τις 18.00.

Η ΕΟΠΕ από τη μεριά της ζήτησε από την CEV να διεξαχθεί ο ένας ημιτελικός στην Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να δίνει αρνητική απάντηση. Ο λόγος ήταν πως οι προδιαγραφές των δικών της αγώνων είναι διαφορετικές από αυτές της FIVB και όλο το γήπεδο έχει «ντυθεί» για το World League όπου συμμετέχει η Εθνική ανδρών το ίδιο διάστημα.

Προϋπόθεση ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο με τις δικές της προδιαγραφές αλλά η ΕΟΠΕ δεν είχε την δυνατότητα να διοργανώσει σε άλλη πόλη τον αγώνα, καθώς το δυναμικό της ήταν στην Κοζάνη και αμέσως μετά στην Θεσσαλονίκη για τις ετοιμασίες του World League. Έτσι έγινε αποδεκτή η πρόταση του Αζερμπαϊτζάν να διεξαχθούν και οι δύο αγώνες στο Μπακού.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης για το Αζερμπαϊτζάν, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η 12άδα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Greekvolley2016 Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 15:10 posted by Greekvolley2016

    Πλάκα μας κάνετε!! Μόνο οικονομικοί ήταν οι λόγοι και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ