1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2024 00:18

Οδύσσεια η επιστροφή από το Λούνεμπουργκ, αισιοδοξία για τη ρεβάνς

Μεγάλη ταλαιπωρία έκρυβε το ταξίδι της επιστροφής για τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων από το Λούνεμπουργκ της Γερμανίας.


Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστό που αρχίζουν απεργία οι εργαζόμενοι στην ασφάλεια των αεροδρομίων της χώρας στο πλαίσιο των γενικότερων κινητοποιήσεων που γίνονται στη χώρα τους τελευταίους μήνες. Έτσι με το τέλος της αναμέτρησης άρχισε αμέσως η κινητοποίηση για να βρεθεί λύση για την επιστροφή της αποστολής. Η λύση που βρέθηκε ήταν να ταξιδέψουν οδικώς από το Λούνεμπουργκ στο Αμβούργο και από εκεί στο Αμστερνταμ, όμως, η ώρα ήταν προχωρημένη και η εύρεση πούλμαν δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι αθλητές μετά το δείπνο ξεουράστηκαν μία ώρα και τελικά βρέθηκε πούλμαν με Τούρκο οδηγό και η αναχώρηση έγινε στη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μετά από 6 ώρες (απόσταση 550 χιλιομέτρων) έφτασαν στο Άμστερνταμ. Από εκεί πήραν πτήση για το Βελιγράδι και μετά από ολιγόωρη αναμονή πήραν πτήση για την Αθήνα.

Δηλητηρίαση ο Νανόπουλος

Και μέσα σε όλα αυτά ο Αλέξανδρος Νανόπουλος έπαθε τροφική δηλητηρίαση. Η αποστολή επέστρεψε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα με παίκτες και Σάκη Ψάρρα να δηλώνουν εξαντλημένοι από το ταξίδι αλλά «γεμάτοι» από εμπειρίες.

«Άλλο ματς στη ρεβάνς»

«Η ατμόσφαιρα στο Λούνεμπουργκ ήταν ακόμα καλύτερη και από αυτή που ζήσαμε στο Ναντ. Πραγματικά και εγώ και οι συνεργάτες μου και οι παίκτες αισθανθήκαμε πολύ ωραία. Υπήρχε 2.000 κόσμος που τραγουδούσαν και γιόρταζαν», είπε ο Σάκης Ψάρρας. Οσο για τη ρεβάνς δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα: «Δε μας βγήκε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε και παρότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα τους κοντράραμε στα δύο πρώτα σετ. Στη ρεβάνς όλα θα είναι διαφορετικά. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στην ομάδα μου. Αν καταφέρει να μας βοηθήσει λίγο και ο Πουλουγιάν όλα θα είναι ανοικτά».

Προετοιμασία για Ορεστιάδα

Η ομάδα του Μίλωνα θα επιστρέψει την Παρασκευή στο γήπεδο ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άθλο στην Ορεστιάδα για την 14η αγωνιστική της Volley League.

Ο πολωνικός εμφύλιος

Στον τέταρτο αγώνα των προημιτελικών του CEV Cup που ήταν πολωνικός εμφύλιος η Ασέκο Ρεσόβια Ρεσόφ νίκησε την Αλουρόν CMC Bάρτα Ζαβιέρτσιε με 3-0 (25-22, 25-16, 25-23) και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

O δρόμος του Ολυμπιακού για τον τελικό του Cev Cup

 

CEV Cup - Προημιτελικά - Α' Αγώνες
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024
SVG Λούνεμπουργκ (Γερμανία) - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-19, 25-19, 25-16)
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία) 3-2 (26-24, 21-25, 27-25, 23-25, 15-07)
Γκρινγιάρντ Μαασέικ (Βέλγιο) - Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 0-3 (22-25, 33-35, 16-25)
Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024
Ασέκο Ρεσόβια Ρεσόφ (Πολωνία) - Αλουρόν CMC Bάρτα Ζαβιέρτσιε (Πολωνία) 3-0 (25-22, 25-16, 25-23)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ