1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2024 15:26

Ελληνίδα και με τη βούλα η Κούμπουρα, δημότης Μοσχάτου

Ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες ελληνοποίησης της Μίλιτσα Κούμπουρα και ο Ολυμπιακός το Σάββατο στα Ιλίσια, μπορεί να χρησιμοποιήσει την πρώην Σέρβα και τις 4 ξένες, Καράρο, Νίζετιχ, Μλείνκοβα, Φαριόλ.

Η Αργεντίνα ήρθε στην Ελλάδα με τον τίτλο της καλύτερης μπλοκέρ στο γαλλικό πρωτάθλημα και έδωσε άριστα δείγματα στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε.

Η Μίλιτσα Κούμπουρα ορκίστηκε ως ελληνίδα στο Δημαρχείο Πειραιά, την Δευτέρα 29/1 γράφτηκε στα δημοτολόγια του Μοσχάτου και απομένει πλέον η έκδοση δελτίου από την ΕΟΠΕ.

Η πρώην Σέρβα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική, αλλά λόγω Ανθούλη, δε νομίζουμε ότι θα κινηθεί η ομοσπονδία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ολυμπιακός πλέον γίνεται πανίσχυρος στο μπλοκ με Φαριόλ, Λαμπρούση, Εμμανουηλίδου, Κωνσταντέλου και ο Μιτσέλι θα έχει πολλές λύσεις στα χέρια του, δεν θα τον πονοκεφαλιάζει ένας τραυματισμός ή ένα ντεφορμαρισμα και στον ενθουσιασμό που έχει ήδη η ομάδα θα προστεθεί και η δυναμική της Αργεντίνας που ξεχειλίζει από ενέργεια.

Ελληνίδα η Κούμπουρα, στον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης;

Να θυμίσουμε ότι η κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών, στηρίχτηκε και στις ελληοποιήσεις παικτριών από πολύ παλιά, Μήτση, Μπάμπουλι, Ντούλε, Φεντότοβα, Σαπαρέφσκα, μέχρι πρόσφατα με Ντουμιτρέσκου, Σάλτσεβιτς.

Να θυμίσουμε ότι η Κούμπουρα παντρεύτηκε Έλληνα, γέννησε ελληνόπουλο και τηρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει ελληνική ταυτότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ