1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2024 19:23

Οι αλλαγές που έκλεισαν στο 16-14 και οι επιλογές του ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός προπονητής Μουνιόθ έκλεισε τις αλλαγές του σε ματς του Ολυμπιακού και αναγκάστηκε να παίξει τους δυο τελευταίους πόντους με πασαδόρο τον Βούλγαρο Τοντόρ Αλεξίεφ. Στο ματς Αμαζόνες - Μίλων οι αλλαγές έκλεισαν από το 16-14, σε ένα σετ που τελείωσε 29-27.

O Mίλων σε ένα ματς που έκρινε την έδρα στα πλεί οφ ανόδου της Pre League, έπαιξε χωρίς την βασική πασαδόρο Βυθούλκα και την βασική διαγώνια Σάντος, από το 16-14 του τέταρτου σετ ως το 29-27. Κι αυτό γιατί ο προπονητής του έβγαλε στο 12-8 την Καλντερόν όταν πήγε στην πίσω ζώνη, την ξαναέβαλε στο 14-11(δύο αλλαγές), έβαλε την Δορμπαράκη στη θέση της Λουκά για ένα σερβίς στο 15-12 και τις Μανώλαινα-Αγγελόπουλου, αντί των Βυθούλκα-Σάντος στο 16-14. Έφτασε τις 5 αλλαγές και το μόνο που μπορούσε να κάνει στη συνέχεια ήταν να παίξει με δυο πασαδόρους και χωρίς διαγώνια, ή με δυο διαγώνιες και χωρίς πασαδόρο. Τελικά άφησε την ομάδα όπως ήταν και το ερώτημα είναι. Σε αυτή την περίπωση ποιός φταίει; Ο προπονητής ή ο βοηθός προπονητή;

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η μεταγραφική περίοδος και δεν ξέρουμε αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ ή στον προπονητή, αλλά και πότε θα έρθει η Κινέζα ακραία. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα της  Volley League με την οποία δεν υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία και πληροφόρηση. Το πιο πιθανόν είναι να μείνουν με προπονητή τον Τερζή, αλλά αν χάσουν το Σάββατο από την Λαμία θα κοιτάζουν προς τα κάτω, στα πλέι άουτ και όχι προς τα πάνω, στα πλέι οφ.

Κι όλα αυτά σε μια ομάδα που έχει το καλύτερο υλικό όσον αφορά τις Ελληνίδες και έναν χρηματοδότη που έχει βάλει πολλά λεφτά στο άθλημα και είναι κρίμα να φύγει. Τι δεν έχει; Ένα σωστό οργανόγραμμα και έναν άνθρωπο εκτός πάγκου, που να ξέρει βόλεϊ. Όλα πάντως ξεκίνησαν από την εθνικιστική ανακοίνωση συνδέσμου οπαδών, που έβαλε φρένο στην πρόσληψη του Τούρκου προπονητή Αταμάν.

Η σπουδαία Ιταλίδα διαγώνια Βαλέρι Ζόγκα προτάθηκε σε Θέτιδα και ΠΑΟΚ. Γιατί θέλει να έρθει στην Ελλάδα; Γιατί ως τώρα ήταν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και θα είναι ρίσκο η απόκτηση της...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ