1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2015 00:06

Ο Ηρακλής φορτσάρει με Χατζηηλιάδη, συζητάει με Μαυροβουνιώτη

Μία εβδομάδα πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ και παρότι η συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ο Χρήστος Πάτρας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του «γηραιού» σε φουλ ρυθμούς. Ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης ενισχύει τον Ηρακλή στη θέση των ακραίων ενώ υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη ο οποίος περιμένει να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα.
Το δυναμικό του Ηρακλή 2015-16:

Πασαδόροι θα είναι ο διεθνής με την Εθνική Παίδων Αλέξανδρος Γραμμενούδης και ο Στέλιος Πιπέργιας που ήταν πέρυσι στον Α.Σ.Άρης.

Λίμπερο για βασικός ο Θάνος Παπαδημητρίου και οι Οδυσσέας Τσιράκης, Αντώνης Μπουράκης.

Βασικός διαγώνιος ο διεθνής Νίκος Παλέντζας και ο νεαρός Αλέξανδρος Μπούτος που όμως έχει ενημερώσει πως βρίσκεται σε χρονιά πανελλαδικών και έχει περιορισμένο χρόνο.

Κεντρικοί είναι ο Θεόφιλος Τσολάκος, ο Τάσος Γάτσης, ο Κάσσανδρος Στίγγας που έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Άρη, ο διεθνής Παναγιώτης Φωτιάδης και ο νεαρός Δημήτρης Κυρίδης που άφησε την κωπηλασία για να ασχοληθεί με το βόλεϊ μετά από προτροπή του Χρήστου Πάτρα.

Ακραίοι είναι ο Χρυσόστομος Τσατσούλας, ο Στέλιος Τζιουμάκας, ο Χρήστος Στεφανίδης και ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης που προέρχεται από τη ΜΕΝΤ ενώ υπάρχει μεταγραφικό φλερτ και με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη.

4 σχόλια

  • Comment Link Milkovic Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 13:50 posted by Milkovic

    Εγω παντως ρε μάγκες αν ήμουν ηρακλειδεας θα παρακαλουσα να μην παρει άδεια συμμετοχής αυτο το συνοθυλευμα σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου.

  • Comment Link Γ.Γ Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 07:12 posted by Γ.Γ

    εχει υπογράψει κανείς έστω από αυτούς που πριν 3 χρόνια δε θα περνούσαν ούτε από έξω; Όχι βέβαια, περιμένουν κι αυτοί άντε να δούμε μέχρι πότε. Φαίνεται πολύ πιθανό η ομάδα να στηθεί και πάλι με παίκτες από το εφηβικό από εκεί δηλαδή που υπάρχουν αρκετά τέκνα γνωστών, φίλων, εφόρων, παραεφόρων, πρώην και νυν και κάθε απίθανου που μέσα στην παρακμη του συλλόγου βρίσκουν τις ευκαιρίες τους. Αυτός είναι ο Ηρακλής του Μπολ, του Κράβαρικ, του Στάνλει, του Χοφ, του Τσέρνιτς, του Γκρανβορκά, του Μπρούκς και τόσων άλλων; Κρίμα και πάλι κρίμα.Μετά από 3 χρόνια απόλυτης καταστροφής μια από τα ίδια βλέπω.

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 07:04 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    ο θεός να βάλει το χέρι του . Δυο τρεις που ηταν στα αζήτητα της Α1, ένας που το έψαξε για εξωτερικό και σιγά μην έβρισκε και οι υπόλοιποι έφηβοι πρώην κωπηλάτες και παιδιά εφόρων και παρατρεχάμενων. Αυτός είναι ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 (μην ξεχνιόμαστε) που κάποιοι τον έχουν καταντήσει έτσι, να παλέυει για συμμετοχή στην Α1 κάτι που ακόμα (7-9-2015) δεν είναι σίγουρο αλλά και στην περίπτωση που παίξει Α1 να παλέυει απλά και μόνο για σωτηρία. Οποία κατάντια αλλά για έναν φόλα παοκτζή, έναν κοντό μουσάτο καφεπώλη, έναν αδύνατο γυαλάκια καπνοπώλη και 2-3 κολλητούς της γνωστής τσιπουροπαρέας της πρωην Ορφανίδου και νυν της Αγίου Δημητρίου, δεν τρέχει τίποτα. Για να μην πούμε για τον εφοράρα τον τατουαζάτο με το παγκόσμιο ρεκόρ του 20 στα 20 ήττες στο γυναικείο. Αυτή είναι η πετοσφαίριση 2015, κάτι ανάμεσα σε Καλαμαριά και Μουδανιά. Και μη χειρότερα μάγκες και μη χειρότερα. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Αν περιμένετε κόσμο θα τον περιμένετε πολύ. Σε όλο αυτό το χωρατό που βλέπουμε είστε απολύτως μόνοι σας και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

  • Comment Link Λεωψεματα Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 06:10 posted by Λεωψεματα

    Δεν έχω κάτι με τον Ηρακλή αλλα αυτο το πράγμα στην Ελλάδα ειναι οτι ποιο εμετικό συμβαίνει . Εταιρείες κολωσοι αλλάζουν ενα ΑΦΜ και καθαρίζουν . Και πες οτι καλά κάνουν , αυτοί οι αθλητές αν μείνουν απλήρωτοι θα ζητήσουν τη στήριξη του Πασαπ ; Ο οποίος τοποθετήθηκε ανοιχτά κατα τη συμμετοχής του Ηρακλή στη volley league και τα μέλη του τον έγραψαν στα @@ τους . Κανονικά θα έπρεπε να κάνουν εμπάργκο οι αθλητές απο αυτή την ομάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ