1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2015 13:41

Μένει ο Κιόσης στον Εθνικό

Στην Αλεξανδρούπολη και στον Εθνικό θα αγωνίζεται για άλλον έναν χρόνο ο Χρήστος Κιόσης. Ο 33χρονος κεντρικός πέρσι έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα, η οποία πέρσασε πολλές δυσκολίες.

 

 

Ο Σάκης Μουστακίδης πείστηκε να του δώσει έναν σταθερό ρόλο στη νέα ομάδα που χτίζει. Άλλωστε μπορεί να προσφέρει εμπειρία στην νεανική ομάδα που χτίζει.

Ο Χρήστος Κιόσης έχει ύψος 1.96μ και πριν πάει στον Εθνικό είχε στεφθεί νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό ενώ πιο πριν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Άρη, Πανελλήνιο και την Λαμία. Παράλληλα ο Εθνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Βλαχόπουλου.

Η ανακοίνωση

Συνεχίζει τη συμπληρωση του παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , που προχώρησε και επίσημα σε δύο νέες κινήσεις. Οι Εβρίτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Χρήστο Κιόσση, με τον 33χρονο κεντρικό να προσφέρει για έναν ακόμη χρόνο τις πολύτιμες εμπειρίες του στην ομάδα του Σάκη Μουστακίδη. 
Ο Θεσσαλονικός άσος είχε εξαιρετική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπάζογλου τον οποίο ουσιαστκά καλείται να αντικαταστήσει και κέρδισε επάξια μια θέση στο νέο ρόστερ. Ο μπλοκέρ (1.96μ), πέραν της θητείας του σε ΠΑΟΚ, Άρη, Πανελλήνιο και ΓΣ Λαμίας, στέφθηκε πριν δυο χρόνια νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό.
Στο δίδυμο της πάσας στο πλάι του Σταύρου Κασαμπαλή, θα βρίσκεται ο Κώστας Βλαχόπουλος ο οποίος επιστρέφει την Αλεξανδρούπολη, αφού την περίοδο 2012-2013 είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Εθνικού. Ο 26χρονος ύψους 1.93 Ναουσαίος την χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στην Λαμία και την περίοδο 2013-2014 στην Καρδίτσα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ