1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-08-2015 00:42

Ηρακλής: «Κύριε Ψάρρα είστε λίγος»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηρακλή μετά την επιστολή του ΠΑΣΑΠ προκειμένου να μη συμμετάσχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Volleyleague. Με την ανακοίνωση τους οι Θεσσαλονικείς κάνουν επίθεση στον Σάκη Ψάρρα αποκαλώντας τον «λίγο». 
"Προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Ψάρρα Αθανάσιο

Μετά λύπης μας διαβάσαμε στο διαδίκτυο κείμενο το οποίο προσυπογράφετε και το οποίο κοινοποιείται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, στον πρόεδρο της ΕΕΑ, στην ΕΟΠΕ και στην ΕΣΑΠ και μέσω αυτού ισχυρίζεστε ότι η συγχώνευση του Ηρακλή είναι παράνομη, γιατί πραγματοποιήθηκε με ανενεργό σωματείο.

Αλήθεια κύριε Ψάρρα γιατί δεν αντιδράσατε με τον ίδιο ζήλο στη συγχώνευση της ΜΕΝΤ; Ήταν ενεργό σωματείο η Ένωση Τούμπας με την οποία συγχωνεύτηκε η ΜΕΝΤ και σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε;

Αλήθεια θα μας απαντήσετε αν το σωματείο με το οποίο συγχωνεύτηκε η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ήταν ενεργό;

Γιατί, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ομάδα με την οποία συγχωνεύτηκε δεν είχε καν τμήμα ανδρών!

Άρα μας λέτε ότι, κατά την άποψη σας πάντα, οι συγχωνεύσεις των δύο προαναφερθέντων σωματείων είναι παράνομες και ότι οι φορείς στους οποίους κοινοποιήσατε το έγγραφο σας, παρανόμησαν τα τελευταία δύο χρόνια για να αγωνιστούν αυτές οι δύο ομάδες.

Η συγχώνευση του Ηρακλή κύριε Ψάρρα είναι νομιμότατη, όπως ήταν και της Παναχαϊκής και της ΜΕΝΤ, γιατί δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό.

Είστε πολύ λίγος κύριε Ψάρρα για να αποκαλέσετε μόρφωμα τον Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.

Ευτυχώς για εμάς δεν φορέσατε ποτέ την φανέλα μας, αν και παρακαλούσατε για πολλά χρόνια.

Επειδή μιλάτε για εξυγίανση, εάν και εφόσον μπείτε στον κόπο να μας δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας θέσαμε, θα θέλαμε να γνωστοποιήσετε στο πανελλήνιο ποιοι είναι οι παίκτες που τους οφείλει ο Ηρακλής (ονοματεπώνυμο και ακριβές ποσό), για να δώσουμε κι εμείς στους αρμόδιους φορείς, στους οποίους στείλατε το έγγραφο σας, αλλά και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, 27 συμβόλαια-ιδιωτικά συμφωνητικά-Ελλήνων παικτών που αγωνίστηκαν στον Ηρακλή στην πενταετία 2008-2013.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στους οποίους αναφέρεστε. Εσείς είστε;»

1 σχόλιο

  • Comment Link VOLLEYBALL FAN Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 18:32 posted by VOLLEYBALL FAN

    ρε αστείοι της Αγ,Δημητρίου τι ασχολείστε ρε σεις με τον Ψάρρα και τον κάθε Ψάρρα ο οποίος σε τελική ανάλυση εκπροσωπεί ένα φορέα και πράττει ότι θεωρεί καλύτερο για να τον εκπροσωπήσει όπως και έχει υποχρέωση ως πρόεδρος. Εσείς αλήθεια που γράφετε αυτές τις επιστολές που ούτε εκπρόσωποι συνοικιακού σωματείου δε γράφουν σε αυτό το στυλ και ύφος, ποιοι είστε αλήθεια και ποιον εκπροσωπείτε. Επειδή δε βλέπουμε ονόματα μπορείτε να μας πείτε ποιοι είστε και ως τι απαντάτε; Ονόματα παρακαλώ για να το δούμε αλλά και ιδιότητες. Π.χ. πρόεδρος, γραμματέας ή αντιπρόεδρος κ.ο.κ. Είστε κάτι τέτοιο και ποιοι είστε αλλά και πως κατέχετε αυτές τις θέσεις; Είστε εκλεγμένοι; Μήπως διορισμένοι από το πρωτοδικείο; Αν ναι δώστε στη δημοσιότητα είτε πληροφορίες για την εκλογή σας είτε την απόφαση που σας ορίζει επίσημα διοικούσα επιτροπή. Αλήθεια εκπροσωπείτε τον Ηρακλή; Από πότε και με ποιες διαδικασίες; Επειδή στις επιστολές σας δε βλέπω ονόματα και ιδιότητες μπορείτε να μας διαφωτίσετε; Όπως επίσης ποια γενική συνέλευση σας έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσετε σε διαδικασίες συγχώνευσης ή άλλης διαδικασίας και ποιοι από εσάς υπέγραψαν τα απαραίτητα έγγραφα. Ονόματα παρακαλώ......Αντί λοιπόν να απαντάτε με επιστολές τύπου σχολίου σε οπαδικό σαιτ πρώτα βγείτε να μας πείτε ποιοι είστε εσείς που παίρνετε αποφάσεις διαλύοντας ενα ενα τα τμήματα του Ηρακλή, ζητήστε συγνώμη από ηρακληδείς που είχαν φροντίσει έγκαιρα για την επόμενη ημέρα απαλλαγμένη από χρέη κι εσείς τους οδηγήσατε να φύγουν, ζητήστε συγνώμη από τον κόσμο που τον αναγκάσατε να βλέπει την ομάδα στις γειτονιές της Α2 για 3 χρόνια και που τώρα έρχεστε να του πείτε ότι η μόνη λύση είναι αυτή που κάποιοι σας πρότειναν το 2012 κι εσείς την απορρίψατε και μετά ξεκουμπιστείτε μήπως σωθεί κανένα τμήμα, Αυτού του είδους οι λεονταρισμοί δεν αρμόζουν στον επίσημο Ηρακλή παρά μόνο σε οπαδούς που τα χώνουν ο ένας στον άλο μέσα σε σαιτ και οπαδικά φόρουμ. Σοβαρευτείτε. Αλλά τι λέω τώρα, βελόνα στα άχυρα ψάχνω.Κρίμα για τον Ηρακλή, δεν του αξίζει αυτή η κατρακύλα. Μάγκες με τσαμπουκάδες της πλάκας και επιστολές επιπέδου δημοτικού σχολείου ο Ηρακλής θα είναι μονίμως χαμηλά, πολύ χαμηλά και γι αυτήν την κατάντια φταίτε εσείς και μόνο εσείς για τους οποίους δεν ξέρουμε καν τα ονόματά σας.......οι περισσότεροι......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ