1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-08-2015 14:57

«Να λυπάστε για την κατάσταση στην οποία έχετε φέρει το βόλεϊ»

Άμεση ήταν η απάντηση του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας στην ΕΟΠΕ μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τη συμμετοχή της ομάδας στον 1ο όμιλο της Α2 Ανδρών. Η πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕΜ κατηγορεί δηλώνει μεταξύ άλλων πως υπάρχει όντως πικρία (όπως είχε αναφέρει η ΕΟΠΕ) ύστερα από τις προσωπικές συνομιλίες που έχουν με τα μέλη της ΕΟΠΕ. 
Κύριοι της ΕΟΠΕ,

Αντί να λυπάστε για την ανακοίνωση του συλλόγου μας καλό θα ήταν να λυπάστε για την κατάσταση στην οποία έχετε φέρει το βόλεϊ. Πικρία στις τάξεις του συλλόγου μας δεν υπάρχει. Μάλλον αντιλαμβάνεστε λάθος τα πράγματα και τις καταστάσεις που επικρατούν στο ελληνικό βόλεϊ. Ο ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ κύριοι της ΕΟΠΕ δεν ζήτησε καμία χάρη από εσάς και σαφώς ο κανονισμός λέει με ποιο τρόπο γίνεται η αντικατάσταση ενός σωματείου που αποχωρεί από το πρωτάθλημα αλλά τους κανονισμούς εσείς τους φτιάχνετε και τους ψηφίζετε και όχι εμείς. Και καλό θα ήταν να παραδεχτείτε πως ήταν λάθος σας ότι δεν σκεφτήκατε την πιθανότητα μια ομάδα από την Βόρειο Ελλάδα θα κληθεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στον Α' όμιλο.

Και ενώ ξέρετε ότι είναι λάθος αυτό που προέκυψε, κάνατε τον κόπο να μας στείλετε και έγγραφο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής να συμμετέχουμε στον Α'ομιλο. Καλύψτε τα οδοιπορικά όπως κάνατε στο παρελθόν τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο τα προηγούμενα χρόνια γιατί μετά ηχήσαν τα κανόνια του «Ναβαρόνε» και εμείς θα συμμετέχουμε. Και επίσης θέλουμε να σας ρωτήσουμε αν αυτό που ζητήσαμε ήταν λάθος ή αν δεν θα το ζητούσατε εσείς αν ήσασταν στην θέση μας.

Ο σύλλογος μας κύριοι της ΕΟΠΕ από την ίδρυση του έως σήμερα έχει να επιδείξει μια μακρά ιστορία και σπουδαία κατά εμάς επιτεύγματα για την μικρή μας κοινωνία, όπως την συμμετοχή του στην Α΄Εθνική κατηγορία του πρωταθλήματος βόλεϊ ,τη μοναδική ομάδα που έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με σετ 54-0 και έχει μπει στο ρεκόρ Guinness το 1996, με ανάδειξη σπουδαίων αθλητών και πολλά άλλα.

Πικρία υπάρχει από μέρους μας γιατί ενώ στις προσωπικές μας συνομιλίες όλοι μας λέτε ότι έχουμε δίκιο δυστυχώς το χάνουμε πίσω από τις κλειστές σας πόρτες στις αίθουσες όπου αποφασίζετε για την τύχη του ελληνικού βόλεϊ. Και ενώ όλοι συμφωνούμε πως υπάρχει και το πνεύμα του νόμου εσείς κολλάτε στο γράμμα. Μιλάτε για ανάπτυξη του βόλεϊ και έχετε καταντήσει τα σωματεία όλα και ειδικά της επαρχίας που λέτε ότι κοπτεστε κιόλας να φυτοζωούν στην κυριολεξία και να αποχωρούν από τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο.

Και για τον λόγο του αληθές ακόμη δεν μας έχετε ανακοινώσει την ομάδα που θα αντικαταστήσει την ομάδα ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ από τον Όμιλο. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από τις ομάδες των άλλων ενώσεων? Πόσο αλήθεια εύκολο θα ήταν τώρα με μια ανακατανομή όλα τα πρωταθλήματα να ήταν συμπληρωμένα.

Χωρίς πικρία Κύριοι της ΕΟΠΕ, αλλά με πολλή λύπη και αγανάκτηση για τη σκέψη που κυριαρχεί στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού βόλεϊ,

Το ΔΣ του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ