1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-08-2015 11:16

Day and Night Beachvolley Weekend στο Side Out Club

Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα; Το Side Out Club σας περιμένει να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και το αγαπημένο άθλημα του καλοκαιριού, το beachvolley!
Το Σάββατο 15/8 στις 12:00 ξεκινάει το τουρνουά beachvolley που θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες, ανδρών και γυναικών, με ατομική συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες σε κάθε παιχνίδι θα έχουν και διαφορετικό συμπαίκτη μαζεύοντας βαθμολογία προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 μμ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο νυχτερινό τουρνουά στο Side Out Club στην κατηγορία μεικτού, πάλι ατομικής συμμετοχής με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής όπως στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Οι αγώνες θα γίνουν στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων υπό το φως των προβολέων.

Το Holy Spirit – beach bar, με τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης, προσφέρει ένα δωρεάν κοκτέιλ υποδοχής και 30% έκπτωση σε κάθε επιπλέον αγορά σε όλους τους συμμετέχοντες του νυχτερινού τουρνουά δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο διασκέδασης στο Σαββατόβραδο του δεκαπενταύγουστου!

Την Κυριακή 16/8 σειρά έχει τουρνουά με συμμετοχές ομάδων σε τρεις κατηγορίες, ανδρών - γυναικών – μεικτού. Στις 11:00 είναι η τεχνική σύσκεψη για τους άνδρες και τις γυναίκες, ενώ για το μεικτό είναι στις 17:00.

Οι νικητές θα μοιραστούν δώρα από την Bodytalk, την Funky Buddha και το The Hands.

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία και 5 ευρώ για κάθε επιπλέον κατηγορία που θα δηλώσει και το Σάββατο και την Κυριακή.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Κέφι, γέλιο, χαρά, καλή παρέα, θέαμα και θετική ενέργεια σας υπόσχεται για μία ακόμη φορά το Side Out Club!

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ