1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2013 13:03

Η Σλοβακία και η Εσθονία αντίπαλοι της Εθνικής Ανδρών στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό 2015

Η Σλοβακία του Αντρέι Κράβαρικ, η Εσθονία θα είναι αντίπαλες και μία ομάδα (σ.σ. ο καλύτερος δεύτερος) από τους 3 ομίλους του α’ προκριματικού γύρου θα είναι αντίπαλες της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015 όπως προκέκυψε από την κλήρωση των προκριματικών για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών (2015), Γυναικών (2015), Εφήβων (2014), Νεανίδων (2014).
Η εθνική Ανδρών κληρώθηκε στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τη Σλοβακία, την Εσθονία και μία ομάδα (σ.σ. ο καλύτερος δεύτερος) από τους 3 ομίλους του α’ προκριματικού γύρου. Ο όμιλος θα γίνει σε δύο φάσεις (σ.σ. οι έδρες θα ανακοινωθούν αργότερα) 22-25 Μαΐου και 29 Μαΐου-1 Ιουνίου. Από τον όμιλο ο πρώτος πάει απευθείας στα τελικά, ενώ ο 2ος θα παίξει με τον 2ο (διπλά παιχνίδια) του ομίλου όπου υπάρχουν Τουρκία, Λευκορωσία, Δανία και ακόμα μία ομάδα από τον πρώτο γύρο.

Η εθνική Γυναικών «έπεσε» στον 4ο όμιλο (τέλη Μαΐου τα παιχνίδια) απέναντι σε Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν και Πορτογαλία . Ο 1ος της βαθμολογίας προκρίνεται απευθείας και ο 2ος θα παίξει με τον 2ο του ομίλου με Ρουμανία, Σλοβακία, Αυστρία και μία ομάδα από τον α’ γύρο.

Οι Έφηβοι κληρώθηκαν με Βουλγαρία, Ολλανδία και μία ομάδα που θα συνεχίσει από τον α’ γύρο . Οι αγώνες θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ο 1ος της βαθμολογίας θα πάει απευθείας στα τελικά ενώ ο 2ος μαζί με όλους τους 2ους (σύνολο 8 ομάδες) θα δημιουργήσουν δύο νέους ομίλους των τεσσάρων από όπου θα προκριθούν οι δύο 1οι και ο καλύτερος 2ος.

Οι Νεάνιδες κληρώθηκαν με Σλοβακία, Βέλγιο και Σουηδία και το σύστημα πρόκρισης είναι το ίδιο με τους εφήβους.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ