1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2023 00:06

Δημήτρης Μούχλιας: Η νίκη είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και στον Έβρο που υποφέρουν

Το καλύτερό του παιχνίδι με τη γαλανόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μούχλιας, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στην Ελλάδα και στον Έβρο (έχει καταγωγή από το Σουφλί) που υποφέρουν τις τελευταίες εβδομάδες με τις καταστροφικές πυρκαγιές.
«Ξέραμε ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ. Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε αλλιώς θα ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι παρόλο που χάσαμε τα δύο πρώτα σετ. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και φύγαμε με τη νίκη κόντρα σε μία πολλή καλή ομάδα. Αυτή τη νίκη θέλω να την αφιερώσω όπως και όλη η ομάδα στην Ελλάδα και στον Έβρο που τις δύο τελευταίες εβδομάδες υποφέρουν με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Παρόλο που βρισκόμαστε στο ευρωπαϊκό παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και το μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που παλέυουν όλη μέρα και όλη νύχτα για να σώσουν τις περιουσίες τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ