1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2023 21:15

Ράπτης, Μούχλιας: Μας αρέσουν οι πρεμιέρες, θα μπούμε αποφασισμένοι να νικήσουμε (vid)

Η Εθνική μας ομάδα μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του Ευρωβόλεϊ κόντρα στην οικοδέσποινα του Δ' ομίλου, το Ισραήλ (29/8, 20.00 ΕΡΤ-3), με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε να περιμένει πολλά από τον Δημήτρη Μούχλια και τον Αλέξανδρο Ράπτη.

Ο Ράπτης ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο τρίτο του Ευρωπαϊκό, ο Μούχλιας στο δεύτερο και όπως τόνισαν στην συνέντευξη που έδωσαν στο volleyball.gr έχουν πλέον την εμπειρία να διαχειριστούν τα συναισθήματα και τις καταστάσεις που υπάρχουν σε μία τέτοια διοργάνωση. Οι δύο αθλητές αναφέρθηκαν στην μακρά φετινή προετοιμασία, για την παρουσία τους στην 14αδα της Εθνικής και για την πρεμιέρα κόντρα στο Ισραήλ.

«Ήταν μία δύσκολη προετοιμασία με καθημερινές διπλές προπονήσεις. Φτάσαμε όμως μέχρι εδώ, είμαστε στην τελική ευθεία και υπάρχει ανυπομονησία» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μούχλιας με τον Αλέξανδρο Ράπτη να τονίζει:

«Ήταν μία πολλή όμορφη προετοιμασία, στην Καλαμάτα και στην Γλυφάδα. Όντως ήταν μεγάλη προετοιμασία και τώρα ήρθαμε στο Ισραήλ για να δείξουμε την δουλειά που κάναμε τόσο καιρό».

Ένα Ευρωπαϊκό πάνω απ'όλα αποτελεί μία γιορτή του αθλητισμού και κάθε φορά η εκπροσώπηση της χώρας σου σε μία τέτοια διοργάνωση αποτελεί τιμή για τον κάθε αθλητή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Είναι το τρίτο σερί ευρωπαϊκό και κάθε φορά τα συναισθήματα είναι διαφορετικά. Το 2019 δεν ήξερα που ήρθα, έβλεπα αντίπαλους παίκτες που τους παρακολουθούσα από την τηλεόραση, όπως επίσης και συμπαίκτες. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και τα συναισθήματα είναι πολλά. Αγωνία, χαρά. Είναι σημαντικό που είναι η Ελλάδα εδώ» ανέφερε ο Αλέξανδρος Ράπτης και στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση του Δημήτρη Μούχλια.

«Και εγώ την πρώτη φορά ήμουν υπερβολικά ενθουσιασμένος και ήμουν σε έναν άλλο κόσμο. Φέτος έχω ωριμάσει και συγκεντρώνομαι περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας απ'εξω τα υπόλοιπα».

Το Ισραήλ ως διοργανώτρια χώρα επέλεξε το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου της και διάλεξε την Ελλάδα ως αντίπαλο στην πρεμιέρα.

«Είναι καλό για εμάς και μου αρέσουν οι πρεμιέρες. Παίζουμε κόντρα στη διοργανώτρια και το γήπεδο θα έχει κόσμο. Μπορούμε να την κερδίσουμε, είναι στα κυβικά μας και θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά, μόνο ότι θα έχει κόσμο και αυτό μας αρέσει» είπε ο Αλέξανδρος Ράπτης και ο Δημήτρης Μούχλιας σχολίασε σχετικά:

«Υπάρχει πάντα νευρικότητα στην πρεμιέρα. Δεν το γνώριζα ότι το Ισραήλ μας επέλεξε. Θα μπούμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ