1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2019 05:41

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Ολοι μαζί πατάμε το γκάζι» (video)

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής ανδρών όχι μόνο στο 3-0 επί της Σουηδίας αλλά σε όλη την διαδικασία της πρόκρισης,

ενώ μετά το τέλος του αποψινού αγώνα πολιορκήθηκε από δεκάδες μικρές αθλήτριες που του ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

«Η ατμόφαιρα ήταν ήταν εξαιρετική. Επιτέλους καταφέραμε να γεμίσουμε ένα γήπεδο στην Αθήνα. Ολη την διάρκεια του καλοκαιριού και στην Αλεξανδρούπολη και στην Αθήνα ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά στο volleynews.gr και πρόσθεσε:

Για το τι μπορεί να κάνει η Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό: «Υπάρχει διαφορά από το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα από το τι θέλουμε να κάνουμε εμείς σαν ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε η έκπληξη του Ευρωπαϊκού. Δεν θέλουμε μόνο να πάμε στο Ευρωπαϊκό αλλά θέλουμε να παίξουμε, να κερδίσουμε και να είμαστε η έκπληξη».

Για το μυστικό της επιτυχίας είπε: «Το πιο σημαντικό σε αυτή την ομάδα είναι πως πλέον παίκτες, προπονητές και ομοσπονδία πατάνε μαζί το γκάζι. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που παίζουμε και στο πόσο ευχάριστα είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε πολύ όσους κοπιάζουν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία αλλά και στις ανάγκες των εθνικών ομάδων. Οι επιτυχίες αυτές δεν είναι τυχαίες».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ