1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2016 00:33

Δρίκος: «Χάθηκε οριακά η πρόκριση»

Αμέσως μετά την πικρή νίκη της Εθνικής ανδρών απέναντι στην Ισπανία και τον αποκλεισμό από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος μίλησε στο volleynews.grγια την προσπάθεια της ομάδας και τους λόγους του αποκλεισμού.
«Προφανώς είμαστε όλοι στεναχωρημένοι.  Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες και νομίζω ότι οριακά χάθηκε η πρόκριση. Μας πήγαν πολλά πράγματα ανάποδα. Στο τέταρτο σετ ήμασταν μπροστά με 21-18 και χάσαμε κάποιες κόντρα επιθέσεις. Εκείνη τη στιγμή η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά γιατί την βοήθησε το γεγονός ότι πήρε το πρώτο σετ και ο στόχος για αυτή ήταν εφικτός.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αναλύσουμε το δικό μου μέλλον. Η ομάδα πάλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Υπάρχει πλειάδα παικτών υψηλού επιπέδου με αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό να γίνονται ακόμα καλύτεροι. Νομίζω ότι αυτή είναι η μόνη διαδικασία για να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι δεν καταφέραμε σήμερα.

Είχαμε χρόνια να δούμε αυτή την εικόνα  με τόσο παλμό σε αγώνα της Εθνικής ομάδας. Το βόλεϊ πρέπει να αισθανθεί ότι είναι σημαντικό άθλημα. Ο κόσμος μαζεύεται εδώ γιατί του αρέσει το σπορ.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές γιατί αυτά που τράβηξαν στους τελευταίους 5 μήνες τα ξέρουν μόνο αυτοί και όσοι είναι κοντά στην ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ