1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2016 01:34

«Καρφί» Δρίκου για την Ανθή και τις άλλες 6 απούσες της Εθνικής

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Σωτήρης Δρίκος μετά τις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Ουκρανία, τοποθετήθηκε σε ένα σοβαρό θέμα που υπάρχει στην ΕΟΠΕ, τις αθλήτριες , τους συλλόγους και ιδιαίτερα στην Εθνική γυναικών που εγκαταλείφθηκε στην τύχη της, με 7 βασικές αθλήτριες να απουσιάζουν προφασιζόμενες τραυματισμούς, γάμους και βαφτίσια... Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε το γεγονός πως ενώ η Εθνική Γυναικών αγωνίζεται στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, μία αθλήτρια αποχώρησε ως  τραυματίας, αλλά  αγωνίστηκε κανονικά με το σωματείο της, φωτογραφίζοντας την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

«Χωρίς να θέλω να μπω σε ξένα χωράφια, θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που υπάρχει στο βόλεϊ, στο μπάσκετ, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Η Εθνική βόλεϊ γυναικών έχασε ένα παιχνίδι και έλειπε μία παίκτρια που αγωνίστηκε στο σωματείο της την προηγούμενη ημέρα. Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλά είναι μία κατάσταση που δεν βοηθάει τον ελληνικό αθλητισμό. Κάνουν οι Ομοσπονδίες μεγάλη προσπάθεια να έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες διεθνή συμμετοχή με λεφτά του ελληνικού λαού. Νομίζω ότι η ελάχιστη ανταμοιβή προς τη χώρα και τους ανθρώπους της, όταν είναι σε θέση να αγωνιστούν, να σέβονται αυτά που τους προσφέρονται».

1 σχόλιο

  • Comment Link nikP Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 11:05 posted by nikP

    Το πρόβλημα δεν είναι οι απουσίες. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να παίξει καλά. Η προετοιμασία είναι το πρόβλημα. Αν η προετοιμασία ήταν οργανωμένη καλύτερα (να πω μήπως, οργανωμένη -παύλα?) θα παρουσιάζονταν και οι αθλήτριες.

    Σε κανένα αθλητή δεν του αρέσει να πηγαίνει σε τουρνουά σαν πρόβατο επι σφαγή...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ