1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2016 23:29

Πρωτοψάλτης: «Ξεχνάμε το Βέλγιο, το μυαλό μας στη Μολδαβία»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Στα πολλά και εύκολα λάθη στάθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μιλώντας στο volleynews.gr. Ο διεθνής ακραίος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με το Βέλγιο και να συγκεντρωθούν για την αυριανή αναμέτρηση με την Μολδαβία.
«Ξεκινήσαμε νωθρά, στη συνέχεια βρήκαμε σιγά σιγά τον ρυθμό μας και μπήκαμε στο παιχνίδι. Παίζαμε καλά, δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας και δεν καταφέραμε να μπούμε όσο θέλαμε στο παιχνίδι».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Μολδαβία και το γεγονός ότι δυσκόλεψαν την Ουκρανία: «Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, βόλεϊ είναι. Μπορεί αύριο να κοντράρουν εμάς, δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει καλύτερα, άμας δεν παίξεις καλά δεν κερδίζεις. Αύριο είναι καινούργια μέρα, αφήνουμε το σημερινό παιχνίδι πίσω μας, κρατάμε μόνο τα καλά που κάναμε και να τα εμφανίσουμε πάλι αύριο».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική: «Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια, τα απλά λάθη που κάναμε σήμερα, να τα αποφύγουμε και να μπούμε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια από την αρχή μέχρι το τέλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ