1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2013 20:06

Με Ζαλμά ...στη Nova το Ευρωβόλεϊ

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα Novasports 3 & Novasports 7 τους ημιτελικούς και τους τελικούς του Eurovolley που θα διεξαχθούν στο ποδοσφαιρικό Στάδιο της Κοπεγχάγης, το «Πάρκεν».
Στο πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/9 στις 16:00 η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ρωσία. Ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη. Λίγο αργότερα στις 19:00 θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ιταλία και στην Βουλγαρία. Το ματς θα μεταδοθεί επίσης από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Την Κυριακή 29/9 πέφτει η αυλαία στην διοργάνωση με την διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού. Ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου, ενώ στις 19:00 είναι η ώρα του μεγάλου τελικού που θα καλυφθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και σχόλιο του τεχνικού του Παμβοχαϊκού, Νίκου Ζαλμά.  

To πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

16:00 Α’ Ημιτελικός Σερβία – Ρωσία Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη

19:00 Β’ Ημιτελικός Ιταλία – Βουλγαρία Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

 
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

16:00 Μικρός τελικός Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου

19:00 Μεγάλος τελικός Novasports 7 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και σχόλιο του Νίκο Ζαλμά

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ