1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-09-2013 00:14

«Θρίλερ» με Σέρβο «δολοφόνο»

Την πρόκριση στην τελική τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξασφάλισε η Σερβία, μετά τη νίκη με 3-1 επί του Βελγίου που απέκλεισε την Εθνική Ελλάδας από το Euro και στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός 4αδας. Το Βέλγιο ποτέ δεν έχει προκριθεί σε ημιτελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αντίθετα, η Σερβία θα έχει τη δυνατότητα να περάσει στον τελικό για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ένας αγώνας «θρίλερ» ήταν αυτός που διεξήχθη ανάμεσα σε Βέλγιο και Σερβία για τους «4» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών. 

Το πρώτο σετ, αν και δύσκολα, πήρε το όνομα της Σερβίας, η οποία με διαφορά μόλις τριών πόντων κατάφερε να το κερδίσει. Το δεύτερο , ανήκε στο Βέλγιο με την ίδια ακριβώς διαφορά, δείχνοντας πως το παιχνίδι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στη ισοπαλία. 

Στο τρίτο σετ, καμία ομάδα δεν έδειχνε πως μπορούσε να κρατήσει την απαιτούμενη διαφορά ώστε να το κερδίσει, κι έτσι το σκορ έφτασε στο 28-30 με νικήτρια τη Σερβία. 

Στο τέταρτο, και τελευταίο, το Βέλγιο έδειξε κουρασμένο και δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση της βαλκανικής ομάδας,, η οποία με πολυτιμότερο παίκτη τον Ατανασίγεβιτς, ήταν και η τελική νικήτρια.

Τα σετ : 1-3 (22-25, 25-22, 28-30, 18-25)

ΒΕΛΓΙΟ: Βαν ντεν Ντρίες 2, Τούρλινξ 1, Ντερό 14, Ντεπεστέλε 1, Ντεγιοντσερέ (λ, 63%), Κλάες, Κλίνκενμπεργκ, Βερές 15, Βαν ντερ Βούρντε 10, Βερανέμαν 4, Βαν Γουάλε 12, Βερσκουέρεν.

ΣΕΡΒΙΑ: Κοβάσεβιτς 18, Πέτριτς, Στάνκοβιτς 9, Βούγιτς, Γιόβοβιτς, Νίκιτς 8, Ατανασίγεβιτς 29, Στάροβιτς, Ποντρασάνιν 9, Ρόσιτς (λ, 62%), Λίσινατς 6.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ