1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2017 11:37

Αρσενιάδης: «Χωρίς τον Γιορντάνοφ μπορεί να μην άντεχα» (video)

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης μίλησε στην κάμερα του Volleynews.gr για την προσπάθεια της ομάδας, την προσφορά του Γιορντάνοφ και το γηπεδικό πρόβλημα.
«Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η ομάδα από τη στιγμή που έπεσε με τον Παμβοχαϊκό και ξέροντας ότι μετά θα παίξει με τον Ολυμπιακό, έχασε ένα μέρος από το κίνητρο. Ξέραμε ότι ακόμα κι αν περνάγαμε τον Παμβοχαϊκό θα πέφταμε πάνω στον Ολυμπιακό.

Περίμενα ότι θα δυσκολευτούμε. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ισάξια ομάδα με με μας και με βάση την δική μας κούραση ήταν φαβορί. Μας επηρέασε η έδρα, αλλά παίξαμε καλά.

Η έδρα μας επηρεάζει στο ψυχολογικό τομέα για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Είναι ένα σοβαρό θέμα που περνάει και στους αθλητές. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να λύσει η ομάδα, αλλά πρέπει να βοηθήσει πολύ η δημοτική αρχή.

Ο Γιορντάνοφ είναι απίστευτο παιδί και πάρα πολύ καλός αθλητής. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μια χρονιά μαζί του. Ο προπονητής δεν πρέπει να σκέφτεται άλλα πράγματα, αλλά το πως θα παίζει καλά ο αθλητής του. Αυτό μου το έδωσε ο Γιορντάνοφ. Είναι κάτι που το είχα μεγάλη ανάγκη φέτος. Αν δεν είχα τον Γιορντάνοφ μπορεί να μην άντεχα. Νομίζω ότι βοήθησε όλα τα παιδιά. Είναι πράγματα, όπως το πώς λειτουργεί η ομάδα στις δύσκολες στιγμές στην προπόνηση, που ο φίλαθλος δεν τα βλέπει και δεν το καταλαβαίνει.

Δεν είναι μόνο ο Γιορντάνοφ. Είναι η εμπειρία και η προσπάθεια του Χριστοφιδέλη. Είναι η προσπάθεια του Νικολάκη, που δουλεύει τα πρωινά, έρχεται κουρασμένος, ταξιδεύει. Είναι η προσπάθεια του Παπαγγελόπουλου που έμπαινε τραυματισμένος να παίξει, ξέροντας ότι έχει πρόβλημα και στα δυο γόνατα. Είναι η προσπάθεια του Μουρούτη που έκανε υπερπροσπάθεια με βάση τον χρόνο και τη δύσκολη δουλειά που έχει. Είναι η προσπάθεια του Νικήτα Εφραιμίδη που άλλαξε θέση και τα πήγε πολύ καλά. Είναι η προσπάθεια του Πούλκο και του Ηλία που σε αυτή την ηλικία προσφέρει με την εμπειρία του και τον χαρακτήρα του. Του Ταμπουρατζή, του Κάπελλα, του Γιάννη Παπαδόπουλου, του Καρατζά.

Λειτούργησε καλά η αγωνιστική ομάδα και ξεπεράσαμε πολλά προβλήματα που άπτονται στον οργανωτικό τομέα, που έχει άμεση σχέση με τον οικονομικό».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 14:47 posted by ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ

    Αν κατάλαβα καλά συνέντευξη - διαφήμιση για το τίποτα. Αφού έπαιξες με Βραχάτι και μετά είχες και Θρύλο αδιαφόρησες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Όταν όλοι θέλουν να παίζουν τελικούς εσύ προτιμάς να μένεις εκτός. Στα φαιναλ φορ του κυπέλλου παίζεις για να βγείς δεύτερος. Με την εθνική ομάδα καλύτερα παίξε μόνο φιλικά αν είναι να χάσεις και να αποκλεισθείς από τους άλλους. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ