1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2017 18:56

Ξεκίνημα στα πλέι οφ στο κλειστό του Μετς

Αυλαία πλέι οφ στην Α1 Γυναικών έχουμε αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανναξιακό στο κλειστό του Μετς (5/4, 18.00).
Το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος θα πάρει όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δυο νίκες με τον Παναθηναϊκό που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κανονική περιόδο να έχει στη φάση αυτή το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την τελική φάση του πρωταθλήματος ενώ ο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Πανναξιακός θέλει επίσης να διεκδικήσει τις δικές της πιθανότητες για τους τελικούς επισφραγίζοντας την εξαιρετική του πορεία τη φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Καζάζης καλείται να αντικαταστήσει την Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη προπόνηση του Σαββάτου στο αριστερό της γόνατο.

Από την άλλη, ο Πανναξιακός που έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα είναι πανέτοιμος και χωρίς κενό απουσιολόγιο ενόψει του πρώτου ημιτελικού.

Καζάζης: «Είμαστε στο πλευρό της Αλίκης»

«Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για την ομάδα μας, ο τραυματισμός της Αλίκης. Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε φυσικά όλοι μαζί της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι, θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση ώστε να κάνουμε το 1-0. Μία νίκη αύριο δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς».

Ρούσης: «Η σειρά θα κριθεί στη ψυχική αντοχή»

«Ξεκινάμε την προσπάθεια μας στα πλέι-οφ αύριο και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς της κανονικής περιόδου. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά πλέον μεταξύ τους και πιστεύω η σειρά θα κριθεί στο ποια ομάδα έχει περισσότερη ψυχική αντοχή -μετά από μια επίπονη χρονιά- αλλά και έχοντας παράλληλα στην άκρη του μυαλού της ότι θα αντιμετωπίσει στον τελικό ένα ακλόνητο φαβορί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ