1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2024 19:40

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Γιάννη Νικολάκη

O Γιάννης Νικολάκης είναι πολυνίκης στα πρωταθλήματα βόλεϊ γυναικών στην Ελλάδα και την νέα χρονιά θα αλλάξει πάγκο...

Ο Γιάννης Νικολάκης συμφώνησε με την Ανόρθωση η οποία αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του -σε ότι αφορά τους συλλόγους- μετά την Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Η  ανακοίνωση:
Με τον Γιάννη Νικολάκη στην τεχνική της ηγεσία θα πορευθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου ανακοινώνει τη σύναψη διετούς συνεργασίας με τον Ελλαδίτη τεχνικό. Πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην Κύπρο για νέες συναντήσεις με τη διοίκηση του Τμήματος και τις πετοσφαιρίστριες της Ομάδας για την ανάλυση του πλάνου δουλειάς του για τη νέα σεζόν.

Ο κος Νικολάκης είναι ευρύτατα γνωστός στο χώρο του βόλεϊ στην Κύπρο. Διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Κύπρου Γυναικών για δύο χρόνια (2017-2019), καθώς επίσης και τεχνικός σύμβουλος στην ανάπτυξη του κυπριακού βόλεϊ. Ήταν επίσης προπονητής στην Ολυμπιάδα Νεάπολης από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.Ο Γιάννης Νικολάκης είναι ρέκορντμαν στο Βόλεϊ Γυναικών της Ελλάδας με την κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων και τεσσάρων κυπέλλων. Διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Παναθηναϊκού, του Ιωνικού Ν.Φ., της Ε.Α. Πατρών, του Πανελλήνιου, της Θέτιδας και του Μαρκόπουλου.

Για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών. Διετέλεσε, επίσης, προπονητής στη Λοκομοτίβ Μπιλετσέρι του Αζερμπαϊτζάν.Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Γιάννη Νικολάκη και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.Αυτή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ