1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2017 14:11

ΠΑΟΚ και Τριανταφυλλίδης

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Έχουμε διαφωνήσει πολλάκις με την τακτική του Παντελή Ταρνατώρου στην ΕΣΑΠ, όσον αφορά την ηθική πλευρά των πράξεων του, αλλά πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο, γι αυτό που κατάφερε το καλοκαίρι.

Εν μέσω κρίσης, κι ενώ τα πάντα διαλύονται στον αθλητισμό, κατάφερε να πάρει 250.000 ευρώ από την ΕΡΤ και 550.000 από τον ΟΠΑΠ, γι αυτό και τον ψηφίζουν με κλειστά μάτια όλα τα σωματεία(και ο ΠΑΟΚ), ενώ ο Παναθηναϊκός για ευνόητους λόγους ρίχνει λευκό.

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει, απλά την εποχή που φορούσε το περιβραχιόνιο στον Ολυμπιακό, το γνώριζαν μόνο οι συμπαίκτες του για ευνόητους λόγους.

Στην κλήρωση της Α1 ανδρών δεν άντεξε λοιπόν και είπε: "οι πιο μάγκικες νίκες στην ιστορία ήταν όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε στη Λεωφόρο και πήρε το πρωτάθλημα και πρόσφατα του ΠΑΟΚ μέσα στο Ρέντη"

Η ΕΡΤ λοιπόν θα μεταδώσει το πρωτάθλημα Α1 ανδρών, αλλά παρά τον ενθουσιασμό όλων κρατάμε μικρό καλάθι και είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί η κρατική τηλεόραση έχει...κάψει στο παρελθόν το άθλημα κατ επανάληψη.

Όταν το βόλεϊ ήταν στην ΕΡΤ, κατά καιρούς έκοβαν τη μετάδοση για να ακούσουμε τις ειδήσεις, ή κάποιο κυβερνητικό στέλεχος, ενώ άλλες φορές δεν μετέδιδαν καν τον προγραμματισμένο αγώνα.

Βέβαια από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, περίπου 20 και πολλά μπορεί να άλλαξαν στο κρατικό κανάλι, αλλά το πρώτο δείγμα δεν είναι τόσο θετικό, αφού δεν έχουν προγραμματίσει εκπομπή για το βόλει.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ