1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2016 21:45

Παπαδόπουλος: «Δικαίωση για μένα, σκαλί η Εθνική»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την χαρά του, μετά την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα. Ο διεθνής ακραίος μίλησε στο volleynews.gr για την παρουσία του στη Κοζάνη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τονίζοντας πως η Εθνική αποτελεί σκαλί για οποιονδήποτε αθλητή.
«Η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν λίγο ξαφνικό αλλά είμαι έτοιμος σωματικά και αγωνιστικά, εδώ και ένα μήνα κάνω προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και είμαι σε καλό επίπεδο. Όσον αφορά για μένα είναι μία προσωπική δικαίωση, οποιοσδήποτε αθλητής καλείται στην Εθνική είναι μεγάλη τιμή. Κάθε αθλητής πορεύεται και αποκτάει κίνητρα με την Εθνική ομάδα, είναι το σκαλί για να ανέβει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο».

Για την πρώτη του προπόνηση: «Τις επόμενες μέρες θα έχω μπει καλύτερα στο κλίμα της ομάδας, τα παιδιά κάνουν φοβερή προσπάθεια εδώ και 1,5 μήνα και χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ