1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2016 20:11

Γιατρειά μέσω κυπέλλου και ντεμπούτο Δεληκώστα

Με την αυριανή αναμέτρηση μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου (17.30, ΕΡΤ3). Αυτό είναι το τρίτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, έχοντας μοιραστεί τις νίκες με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στην έδρα του με 3-2 και τον Παμβοχαϊκό να κερδίζει με 3-1.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη Σύρο, όπου ηττήθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ σε ένα δραματικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Καλμαζίδης προετοιμάζει τους παίχτες του για το παιχνίδι στο Βραχάτι χωρίς να υπολογίζει στον Θάνο Ντίνα, όπου έμεινε Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησε την ομάδα, ενώ απουσίαζε και από το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ.

Ο Κώστας Δεληκώστας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παμβοχαϊκού (διαδεχόμενος τον Γιώργο Χριστόπουλο) και ευελπιστούν στην κούραση του ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια για να πάρει η ομάδα της Βόχας την πρόκριση για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου.

Δεληκώστας: «Μεγάλο κίνητρο»

«Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς το να καταφέρουμε να προκριθούμε στο Final 4. Έχω λίγες ημέρες στην ομάδα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και την όρεξη που δείχνουν για να δουλέψουμε και ατομικά αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού», είπε ο Κώστας Δεληκώστας με τον Θρακιώτη τεχνικό να συμπληρώνει: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μία νίκη και μία δύσκολη ήττα στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ψυχολογικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σίγουρα όμως θα παίξει ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ έχει δύο Αμερικάνους με τον Λι να είναι παίκτης υψηλού επιπέδου κι έναν πολύ καλό προπονητή. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και θεωρώ ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ ακόμη κι η απώλεια του Λιγκ, μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον αντίπαλος μας. Το σίγουρο είναι όμως ότι κι εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε το εισιτήριο για το Final 4».

Καλμαζίδης: «Επιπλέον επιβάρυνση»

«Περιμένω να γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που το νιώσαμε στο πετσί μας όταν βρεθήκαμε εδώ για τελευταία φορά πριν από ένα μήνα περίπου. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες αλλά αυτό δεν αλλάζει το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα», τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου και συνέχισε: «Υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση από το Λιγκ Καπ. Το πόσο μας επηρέασε ψυχολογικά θα το ξέρουμε μετά το ματς, αλλά σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως χάθηκε ο τελικός. Άλλες φορές αυτό λειτουργεί θετικά, άλλοτε αρνητικά κι ελπίζω ότι σε εμάς θα λειτουργήσει θετικά. Από την άλλη σίγουρα θα λειτουργήσει θετικά και η αλλαγή προπονητή στον Παμβοχαϊκό γιατί οι παίκτες του θα έχουν κίνητρο να αποδείξουν κάποια πράγματα, ωστόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ