1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2016 18:45

Κοινό αίτημα των αιωνίων στην ΕΟΠΕ για αεροπορικά εισιτήρια!

Μπορεί να είναι αντίπαλοι εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που συμμαχούν για τα κοινά τους συμφέροντα. Οι διοικήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ απέστειλαν κοινό αίτημα στην ΕΟΠΕ να τους κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τη Χίο όπου ορίστηκε το φάιναλ-4 του κυπέλλου 4-5 Μαρτίου.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην επιστολή τους, στη περίπτωση που η διοργανώτρια αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα μετάβασης με αεροπλάνο, να αλλάξει η έδρα του φάιναλ-4 και να γίνει σε γυμναστήριο της Αττικής!

Και η Ηλιούπολη!

Σε αυτό το αίτημα αναμένεται να συμπράξει και η Ηλιούπολη, αν προκριθεί αύριο κόντρα στη Ελπίδα Αμπελοκήπων

Το αίτημα των ομάδων δεν έχει καμία τύχη καθώς η ΕΟΠΕ δε δεσμεύεται από την προκήρυξη για να ταξιδέψουν οι ομάδες αεροπορικώς και το σημαντικότερο είναι πως στο ταμείο της δεν υπάρχουν χρήματα για 80 αεροπορικά εισιτήρια.

Επίσης δεν συζητιέται καν να γίνει το φάιναλ-4 στην Αττική καθώς το ίδιο διήμερο υπάρχει και το φάιναλ-4 του πόλο στη Νέα Σμύρνη. Από την ΕΟΠΕ υποστηρίζουν πως η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Χίου με την Αττική είναι ικανοποιητική με ένα δρομολόγιο την ημέρα.

Το ταξίδι διαρκεί 8 ώρες και έχουν εξασφαλιστεί καμπίνες για τα μέλη των αποστολών των ομάδων οπότε θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις των συλλόγων.

Συνεργασία ΕΟΠΕ - ΕΣΑΠ

Στο μεταξύ η ΕΟΠΕ αναμένεται να συνεργαστεί με την ΕΣΑΠ για τα στατιστικά και τα on line των προημιτελικών και τελικών αγώνων του κυπέλλου ανδρών στην προημιτελική φάση αλλά και στο φάιναλ-4.

1 σχόλιο

  • Comment Link tisr21 Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 00:29 posted by tisr21

    ενοειτε να γινει στην αθηνα ειναι πραγματα αυτα???? δεν βλεπω τον λογο να παει αλλου αν δεν γινουνε δεχτα τα αιτιματα τον 4 ομαδον για αεροπορικα εισιτηρια να γινει αττικη η αλλιως να μην καταβει καμια τους αντε αποτυχημενοι ολοι εκει περα στιν εοπε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ