1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-02-2016 17:19

Οι φορείς της Σύρου σε Μαυρομάτη: «Αποκαταστήστε τη νομιμότητα»

Σύσσωμοι οι φορείς της Σύρου (Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο) συμπαραστέκονται στον Φοίνικα και με επιστολή  τους στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη του ζητούν να παρέμβει προσωπικά για να επαναληφθεί η κλήρωση του Κυπέλλου ανδρών και να απατασταθεί η νομιμότητα


«Κύριε Πρόεδρε,

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικα, που εκπροσωπεί τη Σύρο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Α1 Volley Ανδρών.

Την ομάδα η οποία μας κάνει υπερήφανους, όχι μόνο για τα αγωνιστικά αποτελέσματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως επειδή έχει αποδείξει ότι από την ημέρα ίδρυσής της έως και σήμερα, έχει ως βασική αρχή το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Με την παρούσα επιστολή μας δεν αιτούμεθα καμία ευνοϊκή μεταχείριση για την ομάδα μας. Ζητάμε να παρέμβετε προσωπικά για να αποκατασταθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Σας ζητάμε να επαναληφθεί η κλήρωση της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία διεξήχθη καταστρατηγώντας την προκήρυξη, καταστρατήγηση η οποία δεν αμφισβητείται πλέον από κανέναν.


Οι συνυπογράφοντες


Γεώργιος Λεονταρίτης - Αντιπεριφερειάρχης Κυκλαδων

Ιώαννης Μαργαρίτης - Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Γεώργιος Μαραγκός - Δήμαρχος Σύρου

Ιωάννης Ρούσσος - Πρόεδρος ΔΣ Επιμελητηρίου Κυκλάδων

1 σχόλιο

  • Comment Link Drty Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 17:01 posted by Drty

    Μαυροματη ο εγωισμος...."σκοτωνει",και να ξερεις πως ειναι χαρακτηριστικο ΜΙΚΡΟΥ ΗΓΕΤΗ. Τοχεις...ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ στη Συρο.Ειμαστε μαζι της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ