1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2016 13:34

Η Αλεξάκου στον Άρη

Αλλη μια καλή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Άρης, με την απόκτηση της Ευφροσύνης Αλεξάκου. Η 16χρονη ακραία που είναι ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασε τη σεζόν στο Μαρκόπουλο, αλλά φέτος ανηφορίζει και πάλι στην Θεσσαλονίκη (ξεκίνησε στους Μακεδόνες) για να αγωνιστεί στον Άρη.
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνής αθλήτριας, Ευφροσύνης Αλεξάκου.

Η 16χρονη Θεσσαλονικιά, αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, είναι γεννημένη στις 26/02/2000 και έχει ύψος 1.80. Είναι διεθνής με τις Εθνικές, παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων, ενώ είναι δηλωμένη και στη λίστα της Εθνικής γυναικών για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

Η Αλεξάκου πέρα από το γυναικείο τμήμα, θα βοηθήσει την ομάδα μας και στις ομάδες των νεανίδων και των κορασίδων.

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου δήλωσε στο www.arisvolleywomen,gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη, που με επέλεξαν και τη νέα χρονιά θα είμαι και εγώ στην οικογένεια του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Ο Άρης πέρυσι έκανε το ‘μπαμ΄, μετά την επιστροφή του στην Α1. Είχε μία πολύ καλή πορεία, ενώ και τη νέα χρονιά έχει υψηλούς στόχους, γεγονός που είναι πολύ καλό τόσο για την ομάδα και τις παίκτριες όσο και για την πόλη. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι για οικογενειακούς λόγους ήθελα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, μετά από μία χρονιά στο Μαρκόπουλο και συνεπώς δεν θα μπορούσα να μην δεχτώ την πρόταση του Άρη».

2 σχόλια

  • Comment Link Σαλονικιός Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 06:39 posted by Σαλονικιός

    Και καλή τύχη με τη συναρμολόγηση ...που έλεγε και μία παλιά διαφήμιση...ψωνίσαμε από σβέρκο...μα δε μιλάμε καθόλου με Μακεδόνες και Μαρκόπουλο να μάθουμε πριν πάθουμε?

  • Comment Link Πικρη αληθεια Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 17:17 posted by Πικρη αληθεια

    H μικρη πηγε με ελευθερας περυσι στον ΑΟΜ και αφου λογω ηλικιας δεν μπορει να βγαλει δελτιο περιορισμενου και προκαθορισμενου χρονου ανηκει τυπικα και ουσιαστικα στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ Κ.Γ.....η ? Τωρα η θα πληρωσει ο ΑΡΗΣ τον ΑΟΜ η θα την πληρωσει η πιτσιρικα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ