1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2016 11:24

Το μήνυμα της Χίππε (video)

Η Σασκια Χίππε, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της για την νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό με αυτό το βίντεο θέλει να στείλει ένα πρώτο μήνυμα σε όλους τους φίλαθλους του Ολυμπιακού.



Media

2 σχόλια

  • Comment Link Red Dragon Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 09:43 posted by Red Dragon

    Σταματηστε ρε σεις τα ιδια και τα ιδια με τα fake προφιλ πια.Η Χιπε ειναι η καλυτερη ξενη αθλητρια που ηρθε ποτε στην Ελλαδα.2 επιπεδα τουλαχιστον απο την Τσβεντανοβα.Η Μαλασαι και η Λαζαρεβιτς ειναι εξαιρετικες αθλητριες και η Τσιμα ειναι η τριτη ακραια (η τριτη επαναλαμβανω) του Ολυμπιακου.Δεν συζητω οτι ο κοουτς Κοβασεβιτς εκανε εξαιρετικη δουλεια.Αυτη ειναι η χαωδη διαφορα του απο τους υπολοιπους.

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 10:26 posted by κωσταςπ.

    Tι χιππε και ξιππε διωξατε την καλυτερη παικτρια του πρωταθληματος εφυγε και η κωνσταντινου και πηρατε την τσιμα που διελυσε τον παναθηναικο περισυ δεν την ηθελε κανεις στην ομαδα.Μιλaτε για challenge cup με ποιεςμε την μαλασαι και την λαζαρεβιτς που εχουν 8με10 ποντους σε καθε παιγνιδι και την κοκκινακη και τον κοβασεβιτς που κοιμαται στον παγκο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ