1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-03-2018 14:00

Ραβέννα 90’s vs Ραβέννα 2018

Του Σωτήρη Δρίκου
Το ζευγάρι του τελικού στο Challenge Cup των Ανδρών φέρνει όμορφες μνήμες για όλους τους φίλους του ΟΣΦΠ και του αθλήματος. 

 

Κυρίως, τα 3 πολύ όμορφα παιχνίδια ΟΣΦΠ-Messaggero Ravenna που έγιναν στα πλαίσια του τότε (1992) Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οι συγκρίσεις είναι δύσκολες ίσως και ατυχείς. Οι ομάδες έπαιζαν το «παλιό» βόλεϊ με πόντους και αλλαγές και χωρίς λίμπερο. Οι μπάλες ήταν άσπρες με μεγαλύτερη πίεση που είχε ως αποτέλεσμα δυνατότερα επιθετικά χτυπήματα. Στην Ελλάδα είχαν μόλις επιτραπεί οι ξένοι παίκτες (1 στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο 2ος μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια). Όμως οι αναμνήσεις είναι πάντοτε όμορφες. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα του σπουδαίου και πρωτοπόρου Γιάννη Λάιου έπαιζε ποιοτικό, γι αυτό, και αποτελεσματικό βόλεϊ. Όμως, είχε αντιμετωπίσει στους αγώνες του ομίλου και στον τελικό μία μεγάλη ομάδα που είχε ορίσει την πρωτοπορία της τακτικής του αθλήματος έχοντας στις τάξεις της μοναδικούς αθλητές (Kiraly, Timmons, Vullo, Gardini κα.).

Η συνέχεια ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ