1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2017 19:49

Η μεταγραφή που άλλαξε την ιστορία

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Μας φαίνεται απίστευτο ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε ελαφρά τη καρδία να μην υπάρχει στον χάρτη η σπουδαιότερη ομάδα του ερασιτέχνη, η ομάδα βόλεϊ γυναικών και θα κάνουμε καιρό να το πιστέψουμε ότι του χρόνου δεν θα παίζει σε κανένα πρωτάθλημα.

Κι όμως η άνοδος του Ολυμπιακού και η ταυτόχρονη πτώση του Παναθηναϊκού έχουν ονοματεπώνυμο, Στέλλα Χριστοδούλου, η μεταγραφή της οποίας άλλαξε την ιστορία του βόλεϊ γυναικών.

Ο τότε μάνατζερ Βασίλης Πιστιόλης λοιπόν, μάζευε εκείνη την εποχή ότι πετούσε κι ότι κολυμπούσε στον χώρο, προκειμένου να μη πάνε οι ταλαντούχες παίκτριες στις άλλες ομάδες, κάτι που κάνει τώρα ο Ολυμπιακός.

Η Χριστοδούλου έπαιζε εκείνη την εποχή στον Πανελλήνιο και ξεχώριζε, ο σύλλογος της Κυψέλης δεν ήθελε να τη δώσει, αλλά ο πανίσχυρος τότε Παναθηναϊκός έπαιρνε παίκτριες μέσω ΑΣΕΑΔ (βλέπε Κρέσου και άλλες), με απίστευτες δικαιολογίες.

Η Στέλλα λοιπόν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, έκανε προπονήσεις στον Τάφο του Ινδού και περίμενε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αλλά στην περίπτωση της, ο... ήλιος βγήκε από τη Δύση και το "τριφύλλι" δεν κέρδισε την απόφαση.

Την επόμενη περίοδο η Χριστοδούλου μπορούσε να φύγει με ένα μικρό αντίτιμο από τον Πανελλήνιο, ο Πιστιόλης όμως αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, κι εκεί εμφανίσθηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Γιάννη Νικολάκη είχε ήδη πάρει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του, το Κύπελλο στη Σάμο με πασαδόρο την Μάγια Ογκνιένοβιτς, μνηστή εκείνη την εποχή του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν εκμεταλλεύτηκε το διοικητικό κενό του Παναθηναϊκού, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησε την Στέλλα Χριστοδούλου, που μετεξελίχθηκε σε ηγέτιδα του Θρύλου, σαρώνοντας από τότε όλους τους τίτλους.

Έτσι έχει η ιστορία, αλλά το να αφανισθεί ο Παναθηναϊκός από τον χάρτη δεν το χωράει το μυαλό μας, γιατί κακά τα ψέματα, Ολυμπιακός χωρίς Παναθηναϊκό δεν λέει.
Και στο επόμενο πρωτάθλημα ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι ο ΑΟΘήρας, που στήνει φέτος σπουδαία ομάδα, αλλά δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης να τους αναλύσουμε.

Και μια και περάσαμε στο δροσερό αεράκι των Κυκλάδων, να πούμε ότι ο Πανναξιακός υπάρχει στον χάρτη χάρη στις φιλότιμες και ηρωικές προσπάθειες ενός αγνού φιλάθλου, του Μπάμπη Ιωσηφίδη.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 08:27 posted by pao29

    Λεμονιδη ασε τους βλακες να γραφουν οτι θελουν για να γινονται ρομπες...να συμπληρωσω ομως οτι η χριστοδουλου χαθηκε διοτι ζητησε τα δεδουλευμενα μιας χρονιας που δεν επαιζε στο πρωταθλημα και εκανε μονο προπονησεις με τον ΠΑΟ...στην ουσια την εχασαν για ενα μικρο ποσο και απο λαθος σκεψεις...πιστευαν οτι με το χρημα βρισκεις τα παντα αλλα ξεχασαν οτι παντα δεν βρισκεις το χρημα...

  • Comment Link σταυρος παναγιωτου Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 19:14 posted by σταυρος παναγιωτου

    posted by legend of the port ο αυτοκρατορας αν και πληγωμενος αυτη τη στιγμη δεν θα πεθανει ποτε και οταν με το καλο επιστρεψει γιατι θα επιστρεψει υγεεις δυνατος και απαλλαγμενος απο ολα τα λαμογια που το δοιηκησαν τη τελευταια διετια θα παρει τη δικη του ρεβανς και αυτο δεν ειναι κουφια λογια ειναι προιδοποιηση

  • Comment Link legend of the port Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 17:41 posted by legend of the port

    Σώπα ρε Λεμονίδη που Ολυμπιακός χωρίς παναθηναϊκούλη δεν λέει.

    Δεν λέω, πλάκα θα είχε να έτρωγε ο παναθηναϊκούλης άλλες 2 σβουριχτές σφαλιάρες του χρόνου, έτσι για το καλό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ψηλώσει πλέον τόσο πολύ σαν ομάδα, που δεν ασχολείται πλέον με ομαδούλες της σειράς.

    Στο καλό και να μας γράφει ο παναθηναϊκούλης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ