1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2017 17:27

Mόνο στο βόλεϊ: Η ΕΣΑΠ όρισε τον τελικό την Πρωτομαγιά

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Για γέλια είναι ο προγραμματισμός της ΕΣΑΠ, αφού όρισε τον τρίτο τελικό της Α1 ανδρών την Πρωτομαγιά, την ημέρα που ο περισσότερος κόσμος θα πάει στις εξοχές να προϋπαντήσει την άνοιξη.

Και μπορεί η NOVAνα το απαίτησε γιατί δεν την ενδιαφέρουν οι γεμάτες εξέδρες, παρά μόνο να προσφέρει θέαμα στους συνδρομητές της, η ΕΣΑΠ όμως όφειλε να εναντιωθεί.

Κινδυνεύει λοιπόν ο Ολυμπιακός να παίξει σε άδειες εξέδρες, ελέω ΕΣΑΠ και ο Παντελής Ταρνατόρος όφειλε να εναντιωθεί στις απαιτήσεις της τηλεόρασης.

 

ΥΓ: Μόλις μας διευκρίνισαν από τη NOVA, ότι η συνδρομητική τηλεόραση ουδέποτε απαίτησε να γίνει το ματς την Πρωτομαγιά, απλά ακολούθησαν το πρόγραμμα που τους έστειλε η ΕΣΑΠ. Τραγικό;

2 σχόλια

  • Comment Link Viper Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 08:02 posted by Viper

    Κε Λεμονίδη, το βόλεϊ είναι θέαμα αν δεν το έχετε καταλάβει. Τι καλύτερο να πάει να δει κάποιος φίλος του βόλεϊ, ή οικογενειάρχης εναν αγώνα σε μια ημέρα αργίας που είναι ελεύθερος απο εργασία; Εκτός αν μιλάτε για τους οργανωμένους της ομάδας σας που δεν ξέρω τι υποχρεώσεις έχουν. Επίσης δεν ξέρω αν έχετε κι εσείς τίποτα υποχρεώσεις και δεν σας βολεύει. Εγώ πάντως θα βρίσκομαι στο γήπεδο σαν φίλος του βόλεϊ.

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 14:55 posted by ΑΛΕΞ

    Ενώ στον πρώτο αγώνα που δεν ήταν Πρωτομαγιά, είδαμε πόσο γεμάτο ήταν το Ρέντη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ