1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2017 15:05

Παίζουν τα ματς στο Στοίχημα;

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Η καχυποψία τρύπωσε για τα καλά στα μυαλά των ανθρώπων του βόλει , λόγω στοιχήματος και κάθε έκπληξη τη βλέπουν ως περίεργο αποτέλεσμα, αλλά ουδείς μπορεί το αποδείξει και να το τεκμηριώσει.

Για παράδειγμα, ποιός μπορεί να πει οτι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε τη νίκη στο ματς με τον Φοίνικα Σύρου για να διατηρήσει το αήττητο, που ναι μεν δεν δίνει τίτλο, αλλά μετράει στο γόητρο του κλαμπ και στην υστεροφημία των παικτών;

Στην Ορεστιάδα φωνάζουν για τα αποτελέσματα Παναχαϊκή-Κύζικος, Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή, Ηρακλής Χαλκίδας-Κύζικος που τους έβγαλαν εκτός πλέι άουτ, αλλά πρώτα απ όλα πρέπει να κοιτάξουν τα του οίκου τους. Όταν χάνουν σετ από την Κηφισιά, ενώ προηγούνται με 21-13 δεν τους φταίει κανένας.

Ο υποβιβασμός πάντως μπορεί να τους βγει σε καλό, αρκεί να μην επαναλάβουν το λάθος που έκαναν την πρώτη φορά στην Α2 και τη Β Εθνική, όταν δεν προχώρησαν σε ανανέωση και στηρίχθηκαν σε βετεράνους και μισθοφόρους.

Ας παίξουν με την εφηβική και την παιδική ομάδα, κι ας προβιβαστούν σε 2-3 χρόνια, γιατί και να ανέβουν με μισθοφόρους, το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο σε βάθος χρόνου.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ