1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2017 15:59

Τα ταλέντα της Γλυφάδας και το...χώσιμο στον Υπουργό

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Στη Γλυφάδα είδαμε τα τρία καλύτερα λίμπερο στην Ελλάδα, που δεν έχουν κληθεί ποτέ στην Εθνική, κι αν την Κονόμι την ξέραμε καλά, γνωρίσαμε και την Κακουράτου, που βελτιώθηκε καταπληκτικά στη Νάξο, ενώ η μόνη που διασώθηκε από το ναυάγιο του ΠΑΟ ήταν η Πένυ Ρόγκα.

Ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης δεν έκανε δηλώσεις, αφού έκλεισε η φωνή του στα δυο τελευταία ματς, ήταν όμως άκρως ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του.

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη πήγε η Στέλλα Χριστοδούλου το Κύπελλο και μετά η Ανα Λαζάρεβιτς που αναζητούσε εναγωνίως μια μπύρα για να δροσιστεί το παρέδωσε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και στον Τάκη Τσουκαλά.

Στο φαιναλ φορ ανέτειλε και το αστέρι της Κύπριας Κατερίνας Ζακχαίου, που ήταν ογκόλιθος στο μπλοκ(11 επιτυχίες) κι αν έπαιρνε καλύτερες και περισσότερες προσπάθειες, μπορούσε να προσθέσει κι άλλους πόντους στο ενεργητικό της. Θυμηθείτε το , η Κύπρια θα αφήσει εποχή και είναι μόλις 17 χρονών.

"Μπορεί να μη γεμίζουμε το γήπεδο στη Νάξο, γεμίσαμε όμως τη Γλυφάδα " έλεγε χαρούμενος ο Σταμάτης Καπίρης και πράγματι οι φίλαθλοι του Πανναξιακού έκλεψαν την παράσταση.

Καταπληκτικοί κι αυτοί του Μαρκόπουλου, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που ήρθαν με 5 λεωφορεία, ενώ στην ομάδα υπάρχει ένα αστέρι, η Ασημίνα Νικολογιάννη, κόρη του πρώην παίκτη του Παναθηναικού. Αν δουλέψει θα πάει κι αυτή ψηλά.

Ο γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού Νίκος Μπαλτάς, τα ...έχωσε στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη(τον κοίταζε έκπληκτος), πριν από την απονομή λέγοντας "μη τα βάζετε με τον Ολυμπιακό, σεβαστείτε τον. Θα γίνετε η πρώτη κυβέρνηση στην ιστορία, που θα πέσει από τον Ολυμπιακό"

Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, η Ομοσπονδία πήρε άριστα σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν είδαμε κάποια πρωτοτυπία, μια παράλληλη εκδήλωση, ενώ ξέχασαν να βγάλουν διαπιστεύσεις στις αθλήτριες για να τις έχουν αναμνηστικά συμμετοχής.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος δεσμεύτηκε να διορθώσει την μεγάλη παράλειψη του διευθυντή του, που δεν θεώρησε αναγκαία την έκδοση διαπιστεύσεων, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο.

ΥΓ: Για τους ειδικούς του βόλεϊ, mvp ήταν η Αρέτα Κονόμι, αλλά όταν ψηφίζουν κάποιοι που πηγαίνουν πρώτη φορά σε γήπεδο βόλει, είναι δύσκολο να υπάρξει αξιοκρατία. Κακά τα ψέματα, μερικές φορές, η πολλή δημοκρατία βλάπτει.

ΠΗΓΗ : ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

7 σχόλια

  • Comment Link osfp Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 15:50 posted by osfp

    @ ΝΑΞΟΣ Να τα λέμε όλα. κανεναν δεν ενοχλησε η πολυ ομορφη παρουσια των φιλαθλων απο την ναξο (υπεροχο νησι) που χωρις βωμολοχιες και ασχημες πραξεις εκαναν και πολυ ωραια κερκιδα!μακαρι οι φιλαθλοι ολων των ομαδων να ειναι καποτε κοσμιοι ασχετος αποτελεσματος!

  • Comment Link ΝΑΞΟΣ Να τα λέμε όλα Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 13:58 posted by ΝΑΞΟΣ Να τα λέμε όλα

    Να τα λέμε όλα... Επειδή φαίνεται ότι ενόχλησε ο κόσμος της Νάξου κάποιους, θεωρώ ότι στον ημιτελικό με το ΑΟΜ ήταν 150-180 περίπου οπαδοί της Νάξου κάτι που δικαιολογείται από τις προσκλήσεις εκτός ακαδημιών (διοίκηση - χορηγοί -και ελάχιστα παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους - συγγενείς παικριών - προπονητών και παλιοί Ναξιώτες αθλητές του βόλει που σημειωτέον μέχρι πριν 2 χρόνια διατηρούσε αντρικό τμήμα).
    Δηλαδή η Νάξος εκ των πραγμάτων είχε λιγότερους τουλάχιστον 200-300 φιλάθλους ακαδημίες κ συγγενείς, αφού είναι αδύνατον να μετακινηθούν για 3 τουλάχιστον μέρες εκτός Νάξου, πλεονέκτημα που είχε η ομάδα σου και των ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ . Καλώς δόθηκαν λίγες ακόμη προσκλήσεις στον τελικό. Οι φίλαθλοι της Νάξου έδωσαν χρώμα στους αγώνες παρότι οι οπαδοί των άλλων 3 ομάδων ήσαν σαφώς περισσότεροι. και ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΕΜΙΣΕ και έγινε ο πιο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΛΙΚΌΣ αγωνιστικά των τελευταίων ετών.

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 08:36 posted by παο13

    posted by pao29 να σου θυμισω οτι τη ζακχαιου την υποστιριζες πριν το παιχνιδι με τη ναξο και ελεγες οτι απεναντι στο δικο μας δυδυμο θα κανει παρτι και δυστυχως επεσες μεσα

  • Comment Link Να τα λέμε όλα. Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 21:53 posted by Να τα λέμε όλα.

    Κύριε Λεμονίδη είδατε κόσμο της Νάξου ( που κανονικά δεν προβλεπότανε.. ο κανονισμός έλεγε Ακαδημίες και γονείς κτλπ ..όχι φίλαθλοι)είδατε 5 !!! πούλμαν ( άραγε τα μετρήσατε? ) απο τον ΑΟ Μ. ... δεν είδατε λοιπόν τις ακαδημίες ( όχι φίλαθλους χιμπαντζήδες... ακαδημίες Βόλει ) και τους γονείς αυτών του Παναθηναικού Α.Ο. και την παντελής έλλειψη των αντιστοίχων του Ο.Σ.Φ.Π ?

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 19:04 posted by pao29

    Λεμονιδη το ξερουμε οτι δεν καλουν στη εθνικη την ρογκα αλλα εσυ τωρα το θυμηθηκες;;;ουτε με φλωρο, ουτε με καλμαζιδη...γιατι δεν λες ποιες επαιρναν και γιατι;;;οσο αφορα τον ογκολιθο θα μου επιτρεψεις να εχω επιφυλαξεις...στο παιχνιδι με τον οσφπ εκανε ενα μπλοκ...για μενα οι παικτριες φαινονται οταν εχουν δυνατες αντιπαλους απεναντι...αλλωστε ειναι πολυ νωρις να κριθει το κοριτσι...την βλεπω για πειραια η κανω λαθος;;;η εμμανουηλιδου θυμασαι οταν πηγε οσφπ οτι εκανε μια καταπληκτικη χρονια...τωρα που ειναι;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ