1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2017 14:37

Ο Γκόμεζ και ο «Τούρκος» Γιορντάνοφ

Του Στέφανου Λεμονίδη
Ερασιτεχνική ήταν η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ στο θέμα Γκόμεζ, αφού αμέσως μετά τον τραυματισμό του, έπρεπε να τον αντικαταστήσουν, γιατί αθλητής που βγάζει τον ώμο του δύσκολα ξαναπαίζει πριν από ένα εξάμηνο.
Προτίμησαν να μη χειρουργηθεί, βασιζόμενοι στην εργατικότητα του παίκτη, αλλά τον πίεσαν για να προλάβει το φαιναλ φορ του Λιγκ Καπ και το κακό έγινε και είναι ανεπανόρθωτο.

Τώρα θα χειρουργηθεί, ο συμπαθής Γκόμεζ, πληρωμένος για τη μισή χρονιά, και θα επιστρέψει του χρόνου, αφού έχει διετές συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και την επόμενη περίοδο, όποια κι αν είναι η κατάσταση του.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός, γιατί ο Βενεζουελάνος σταρ τραυματίσθηκε πριν από το τέλος Ιανουαρίου και μπορεί να αντικατασταθεί. Αν πάθαινε τη ζημιά τον Φεβρουάριο θα έμεναν με τον Σακόγλου. Ο Καλμαζίδης ήταν αυτός που ήθελε την παραμονή του πάση θυσία.

Η περίπτωση του Μάρκος Μιλίνκοβιτς έπρεπε να τους γίνει μάθημα, αφού ο Αργεντινός σταρ του Ολυμπιακού έβγαλε τον ώμο του, στην αρχή της χρονιάς και έπαιξε στο τέλος της περιόδου μετά από χειρουργική επέμβαση και στους τελικούς έκανε μόνο πλασέ.

Τώρα ψάχνουν στο Πουέρτο Ρίκο και την Κίνα, όπου τελειώνουν τα πρωταθλήματα, ενώ η περίπτωση Μπόμπι Γιορντάνοφ είναι δύσκολη, γιατί ο Βούλγαρος οδεύει προς την Τουρκία και την Αφιον Καραχισάρ.


Πηγη: Φως των Σπορ

1 σχόλιο

  • Comment Link volley fan Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 13:56 posted by volley fan

    Είναι προφανές ότι ό Κάλμα δέν θέλει Γιορντάνοφ μέ πιθανούς λόγους τό μπλόκ,τήν άμυνα,τό σερβις,τήν σχέση του μέ τόν Πειραιά.Τί θά βρεί τώρα είναι μιά άλλη ιστορία γιατί κατά τά άλλα συμφωνώ απόλυτα μέ τό άρθρο σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ