1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2016 16:49

Πόλα Κίτσου: «Ο Μελισσουργός μετέτρεψε τη θλίψη σε ελπίδα»

Η πρωταθλήτρια σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, Πόλα Κίτσου τάχθηκε υπέρ της κίνησης Volley 2012 τονίζοντας ότι ο Γιώργος Μελισσουργός μετέτρεψε την θλίψη της σε ελπίδα.





Η δήλωσή της:

«Να βγούμε απο το Τέλμα ....!!!!

Όλες αυτές τις τελευταίες μέρες που παρακολουθούσα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Βόλεϊ (Σάλας και Μπητς ), είχα μια απέραντη θλίψη.

Όσο σκεϕτόμουν ότι η Αρβανίτη με την εκάστοτε συμπαίκτρια της ήταν πάντα αγωνιστικά κοντά στην Λουντβιχ (1η Ολυμπιονίκης στο Ρίο), τόσο δάκρυζα για την χαμένη ευκαιρία.

Αλλά μετά σκεπτόμουν ,ότι το ταλέντο και η όρεξη υπάρχουν όμως λείπει η υποδομή , λείπει η υποστήριξη σε συνεχή και οργανωμένη βάση .

Πώς να τα βγάλουν πέρα τα κορίτσια της Ελλάδας , με την απαξίωση και την ελαχιστη βοήθεια απαξίωση που έχουν, από τον ϕορέα στον οποιο ανήκουν , απέναντι στα μεγαθήρια της Γερμανίας, με την καθημερινή υποστήριξη , τους προπονητές , τους γιατρούς , τους ϕυσιοθεραπευτές τα γραϕεία ταξιδιών και ότι άλλο χρειάζεται ένας αθλητής για να κάνει αυτό που ξέρει και πρέπει : ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΓΙΗΣ .

Φυσικά κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και με τους Κότσι – Ζούπα , για τους οποίους έχω προσωπική άποψη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλα τα τελευταία χρόνια και την σχεδόν μηδενική βοήθεια στην προσπάθεια τους .

Αντίστοιχα , βλέποντας τους αγώνες σάλας , την μεγάλη εξέλιξη που έχει το βόλεϊ τα τελευταία χρόνια ,δεν θα μπορούσα να μην θυμηθώ τις ένδοξες μέρες της Αντρικής Εθνικής ομάδας , όταν άνηκε στην ελίτ του παγκόσμιου Βόλεϊ και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Word League σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα …Όνειρα άπιαστα για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό Βόλεϊ.

Πλησιάζοντας όμως οι εκλογές της ΕΟΠΕ η θλίψη μου, αρχίζει να μετατρέπεται σε ελπίδα, γιατί βλέπω ότι ένας άνθρωπος άϕθαρτος , ικανός και καθαρός , 
ο Γιώργος Μελισσουργός άντεξε στο πέρασμα του χρόνου και δεν πήρε την πολύ εύκολη και λογική γιαυτον απόϕαση να πει «ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ» και να πάει σπίτι του , αλλά δηλώνει παρών και είναι έτοιμος να οδηγήσει πάλι το Ελληνικό Βόλεϊ, πολύ ψηλά, όπως του αρμόζει .

Ο άνθρωπος αυτός έμεινε όρθιος από το 2010 ,ξεπέρασε τις τραγικές μεθοδεύσεις και συνθήκες που επικράτησαν στις παλαιές εκλογές του Βόλου το 2012 , τις οποίες είχα την ατυχία να βιώσω .

Με περίσσια εμπειρία τώρα και περιστοιχισμένος από ανθρώπους που γνωρίζουν το Βόλεϊ καλύτερα από κάθε άλλον , από ανθρώπους που στην πολυετή ον χώρο μας, έχουν δώσει πολλά, με ανθρώπους που έχουν συνδέσει το ονομα τους με την προοδο του βολλευ διεκδικούν την καθαρή και χωρίς καμία μεθόδευση ψήϕο των ανθρώπων που πραγματικά αγαπάνε το άθλημα μας , και θέλουν να το δουν να ξαναμεγαλώνει και να λάμπει για να μας ξαναϕέρει τις μεγάλες χαρές που μας έδωσε στο παρελθόν .

Γιαυτό εύχομαι και ελπίζω ότι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η ευκαιρία σε αυτή την ομάδα των ρομαντικών άϕθαρτων και πετυχημένων ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα του << volley 2012>> να διοικήσουν την Ομοσπονδία και να μας ξαναϕέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας .

Αξίζει τον κόπο !!!!

Πόλα Κίτσου»

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 10:41 posted by ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ

    Το Κολλεγιο και το ξερεις,αλλα προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις γιατι το χαος που επικρατει στο αθλημα εσυ μαλλον δεν το βλεπεις.
    Δικαιωμα σου ειναι,αλλα οταν καποιος ειναι καθαρος και παιζει το παιχνιδι των εκλογων καθαρα,με οραμα για το Βολλευ,με σταθερες θεσεις δεν το αντεχετε.
    Οσο και να προσπαθησεις,Μαυροματης,Στουραιτης και Καραμπετσος(εαν εισαι παραγοντας βαλτα κατω και θα καταλαβεις),οτι δεν μπορουν να αλλαξουν την καθοδικη πορεια του Αθληματος για πολλους και διαφορετικους λογους ο καθενας.
    Η λυση ειναι ο Μελισσουργος,οποιος βλεπει με ανοιχτα ματια και μυαλα,χωρις μικροπολιτικα και μικροσωματειακα συμφεροντα το καταλαβαινει ευκολα..

  • Comment Link Αιχμηρος2 Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 21:51 posted by Αιχμηρος2

    Εντάξει ρε πολα ολα καλά κι ωραία αλλά μπορεις να μας πεις ποια ομάδα διοικούσε ο κύριος Γιώργος για να μπορέσει να μας βγάλει απο το τέλμα όπως λες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ