1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2016 19:38

Η απόλυση Γκουλινέλι και ο ... προστάτης του Μαυρομάτη

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο Φλάβιο Γκουλινέλι για μια ακόμη φορά στην καριέρα του απολύθηκε πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και δεν θα οδηγήσει την Εθνική Αιγύπτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, έπεσε θύμα της εθνικιστικής πολιτικής των Αιγυπτίων που θέλουν να πάνε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, με συμπατριώτη τους στον πάγκο.

Βέβαια είναι απορίας άξιο πως έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα, περίπου ένα μήνα πριν από τους Αγώνες και σίγουρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Από την ιστορία όμως είναι ωφελημένος ο Ολυμπιακός που θα τον έχει από τώρα στο τιμόνι του.

Πριν από λίγες ημέρες εξάλλου, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Γιάννη Φάκα, που ήταν συνεργάτης του Ρομπέρτο Πιάτσα, αφού ο Γκουλινέλι έφερε δικό του βοηθό.

Το ότι η ΕΟΠΕ δεν ασχολείται με την Εθνική γυναικών είναι γνωστό, απλά το επιβεβαίωσε ξανά με την μη διοργάνωση του ημιτελικού του Λιγκ Καπ στην Ελλάδα, επειδή λέει δεν έχει υπαλλήλους να ασχοληθούν με το ματς κόντρα στο Αζερμπαιτζάν.

Ότι και να πούμε είναι χιλιοειπωμένο, απλά να επισημάνουμε ότι είναι θετικό που η Εθνική θα παίξει στους ημιτελικούς, αλλά το γεγονός δεν προσφέρεται για θριαμβολογίες , γιατί απλούστατα οι αντίπαλοι μας στον όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ έπαιζαν με δεύτερες και τρίτες ομάδες.

Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με αυτές της Αθήνας που έμειναν στις διαμαρτυρίες, αντέδρασαν στον διαχωρισμό των ομίλων και δεν επέτρεψαν να γίνει η κλήρωση της Α2 ανδρών και γυναικών.

Σιγά μη ίδρωνε το αυτί του Μαυρομάτη. Διέταξε να γίνει στην Αθήνα και για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρξει κλήρωση χωρίς την παρουσία των ομάδων που μετέχουν. Τα ξέρει όλα αυτά ο προστάτης του Μαυρομάτη Σταύρος Κοντονής; Αλλά και να τα γνωρίζει έχει αποδείξει κατ επανάληψη ότι είναι ξεροκέφαλος.


ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ