1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2016 23:32

Επεισόδιο Φιλίποφ - Χιμένες και ένταση στο Ρέντη (τι γράφτηκε στο φ.α.)

Μόνο... ένταση μεταξύ των παικτών δεν είχε συμβεί στο κλειστό του Ρέντη και εν τέλει έγινε στο φινάλε του αγώνα βάζοντας φωτιά στην εξέδρα. Αφορμή στάθηκε ένας διάλογος μεταξύ του Φιλίποφ και του Χιμένες που έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 24-20 υπέρ του ΠΑΟΚ στο 4ο σετ. Ο Κουβανός ακραίος του δικεφάλου σκόραρε για το 25-20, πανηγυρίζοντας με έντονο τρόπο φέρνοντας την αντίδραση του αρχηγού των ερυθρολεύκων.
Απειλήθηκε σύρραξη αλλά γρήγορα επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα ηρέμησαν εντός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, η αντίδραση του Χιμένες προκάλεσε ένταση στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζουν έντονα τον Χιμένες αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.  

Οι διαιτητές σημείωσαν το επεισόδιο στο φύλλο αγώνος: «Με την λήξη της αναμέτρησης ο αθλητής του ΠΑΟΚ με το νούμερο 1 (σ.σ Χιμένες) πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο προς την πλευρά των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Αμέσως όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση γρήγορα ηρέμησε».

4 σχόλια

  • Comment Link Volley1980 Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 06:53 posted by Volley1980

    Καλά ρε παιδιά ο Νικολάκης πως μπήκε στο θέμα τώρα??

  • Comment Link elem Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 20:53 posted by elem

    Συμφωνώ με Κώστας Π. Και θα έπρεπε να είναι ομοσπονδιακοί Καλμαζίδης Αντρών και Νικολάκης Γυναικών... αλλά...

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 10:59 posted by pao29

    posted by κωσταςπ....και γιατι ρε γαυρακι δεν κανεις καποιο σχολιο για τον καλμαζιδη που ειναι στη εθνικη γυναικων;;;πως μπορει και παρακολουθει τις παικτριες;;;απο βιντεο,εφημεριδες η στα οραματα του;;;

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 12:50 posted by κωσταςπ.

    Οταν η μπαλα ειναι καυτη συμβαινουν αυτα,.και κατι αλλο ο Kαλματζιδης στους αντρες και ο Νικολακης στις γυναικες ειναι οι κορυφαιοι προπονητες στην Ελλαδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ