1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2016 17:49

«Δίψα για διάκριση»

Διψασμένοι για διάκριση είναι άπαντες στην Κηφισιά, όπως δήλωσαν και ο Κώστας Αρσενιάδης και ο Νίκος Παπαγγελόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως δεν θα παίξει ρόλο η πορεία της Κηφισιάς την φετινή σεζόν, καθώς σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν, ενώ ο κεντρικός των κηφισιωτών μίλησε για την δίψα που υπάρχει για διάκριση και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που δείχνουν στον σύλλογο.
Αρσενιάδης: «Όλα κρίνονται σε 24 ώρες»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Εύχομαι να γίνει ένα φάιναλ-4 αντάξιο στο όνομα των ομάδων, να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά και το επίπεδο του θεάματος να είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Δεν σκεφτόμαστε την σύγκριση με ομάδες του παρελθόντος, κοιτάμε την δική μας προσπάθεια και είναι λάθος να συνδεθεί το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα δεν κρίνεσαι από ένα αποτέλεσμα από το σύνολο των αγώνων. Εδώ σε 24 ώρες κρίνονται τα πάντα, όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους όπως και εγώ».

Παπαγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει άγχος»

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια είναι συνεπής στο ραντεβού της στο φάιναλ-4. Φέτος για μας είναι ξεχωριστό, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή, δεν ξέραμε αν θα υπήρχε η ομάδα. Είμαστε διψασμένοι για μία διάκριση για μας αλλά και για τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζουν από την αρχή και τους ευχαριστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Άγχος δεν έχουμε, έχουμε έμπειρους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ