1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2016 20:38

Kλήσεις για το Στοίχημα

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Τα Κύπελλα Ελλάδας ανδρών-γυναικών ανήκουν στην ΕΟΠΕ και ιδιαίτερα στην πρώτη διοργάνωση μπορούμε να κάνουμε σύγκριση με τη Λίγκα και δυστυχώς τα στοιχεία είναι συντριπτικά υπερ της ΕΣΑΠ.

Έγιναν αυτές τις ημέρες αγώνες και δεν προβλήθηκαν όπως θα έπρεπε, αφού δεν υπήρχαν στα περισσότερα ματς στατιστικά, το πιο απλά πράγματα που συνοδεύουν τις αναμετρήσεις του βόλει.

Μετά από πολλά-πολλά χρόνια ζήσαμε κι αυτό, αλλά αν επεκταθούμε επι του θέματος θα βγάλει ανακοίνωση η ΕΟΠΕ και θα υποστηρίζει ότι προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο.

Με τον "παχυδερμισμό" που επικρατεί στην Ομοσπονδία, δεν τους ενοχλεί ΤΙΠΟΤΑ , εμείς γινόμαστε γραφικοί με το κριτικάρουμε τις γραφικότητες τους και όπως γράψαμε και στο παρελθόν οι διοργανώσεις γίνονται με τη φιλοσοφία "άντε να τελειώνουμε", ενώ στις συσκέψεις  υπάρχουν απειλές για ρίψη σταχτοδοχείων και λουσίματος με μπουκάλια νερού.

Τα ευτράπελα και κωμικοτραγικά που συνέβαιναν επί Προσαλίκα από την ...παλαβή αριστερή πτέρυγα (μικρογραφία της πολιτικής σκηνής με Ζωή και τον νάρκισου αγορίνο) ωχριούν μπροστά στα σημερινά επεισόδια της σαπουνόπερας. Απλά δεν ασχολείται πλέον κανείς με το βόλεϊ.

Που θα γίνει τελικά το φαιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών-γυναικών; Φτάσαμε στους "8" κι ακόμη ψάχνουν έδρα μετά το φιάσκο της Ρόδου, αφού η ΕΟΠΕ αναζητεί τους δήμους που θα πληρώσουν όλα τα έξοδα.

Στις γυναίκες φαβορί είναι οι Χίος-Σαντορίνη, ενώ στους άνδρες μπορεί να γίνει στην στο Τροκαντερό, όπως επι Προσαλίκα με μαθητές, αν και λογαριάζουν χωρίς τον μάνατζερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Μανωλόπουλο.

Αυτός σταμάτησε το επιτυχημένο μοντέλο, για να υπερασπισθεί τα δικαιώματα του Ηρακλή και το πήγε στην Ορεστιάδα, όπου και εκεί ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής παρά την υπεροπλία των οπαδών του "γηραιού" στις εξέδρες. Λέτε να μην αντιδράσει τώρα για το καλό του ΠΑΟΚ;

Προς Χρήστο Σύλλα: Για να μη χάσει το Κύπελλο ανδρών τη γραφικότητα που του προσδώσατε στην προηγούμενη κλήρωση, προτείνουμε να επιβάλλετε τα γεωγραφικά κριτήρια ξανά και να ορίσετε τα ζευγάρια: Εθνικός-Ηρακλής, Κηφισιά-Λαμία, Ολυμπιακός-Παμβοχαικός. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός περισσεύουν και θα περάσουν χωρίς αγώνες, γιατί δεν ταιριάζουν στη γεωγραφία Σύλλα.

Τόσο κακό για το τίποτα, αφού παίκτες και προπονητές του Φοίνικα αντιμετώπισαν με ελαφρότητα τον αγώνα στο Ζηρίνειο και τελείωναν τα σετ με αστείο τρόπο, είτε τρακάροντας δυο παίκτες, είτε με άσο από αναμενόμενο φλότινγκ σέρβις του Γιοβάνοβιτς.

Ο Φοίνικας να μας επιτραπεί η έκφραση ήταν ομάδα Α2 κατηγορίας στα τελειώματα των σετ, ενώ απορούμε γιατί αποκτήθηκε ο Ανδρεάδης, από τους καλύτερους κεντρικούς της κατηγορίας και δεν χρησιμοποιείται.

Λάθη σε βάρος της Κηφισιάς, ανεπίτρεπτα για την κλάση του, έκανε ο Νώντας Γεροθόδωρος που τα φανέρωσε ξεκάθαρα ο τηλεοπτικός φακός της κρατικής τηλεόρασης.

Η Κηφισιά απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να ...τινάξει το Στοίχημα στον αέρα. Κερδίζει εύκολα τον Φοίνικα και τον Ολυμπιακό, πάει στο ται μπρεικ με τη Λαμία και τη Λαμία, χάνει από την Ορεστιάδα, τον Παμβοχαϊκό και τον Παμβοχαικό, κερδίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Ομάδα-ροκ μέχρι παρεξηγήσεως.

Και μια και αναφέραμε το στοίχημα, τα περίεργα αποτελέσματα έκανε καχύποπτες τις στοιχηματικές εταιρείες. Για παράδειγμα δεν είχαν στο κουπόνι το ματς Παναχαϊκή-Ολυμπιακός και κατέβασαν το ματς Δραπετσώνα-Λαμία, μόλις η ομάδα της Β Εθνικής πήρε το πρώτο σετ.

Για το "Στοίχημα" θα αναφερθούμε ενδελεχώς στο μέλλον, όπου το πιο συχνό περίεργο αποτέλεσμα είναι να παίρνει μια ομάδα το πρώτο σετ και μετά να χάνει 3-1 με ανατροπή.

Το γεγονός ότι πολλοί παίκτες είναι απλήρωτοι στον ελληνικό αθλητισμό, όχι μόνο στο βόλεϊ ,οδηγεί πολλούς να πιστεύουν ότι κάτι τρέχει και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Θα γίνουν οι πρώτες κλήσεις για ύποπτα παιχνίδια και θα συνεχισθούν...

 

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link Ασχετος Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 21:23 posted by Ασχετος

    Εξαιρετικό άρθρο,συμφωνώ σέ όλα απόλυτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ