1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2016 20:09

Πρόβα Κυπέλλου στην Πάτρα

Δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα αναμετρηθούν Παναχαϊκή και Ολυμπιακός στην Πάτρα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Την Τετάρτη (10/2) για τους «8» του Κυπέλλου, ενώ αύριο (6/2) για την 16η αγωνιστική της Volleyleague  (6/2, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Ονόπας - Αγγελίδης).
Η Παναχαϊκή προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή στη Μίκρα που την έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Το ηθικό είναι υψηλό και όλοι πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Λυκούδης έχει στην διάθεση του όλους τους αθλητές του και με την βοήθεια και του κόσμου της Παναχαϊκής θα πάρει πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Η τιμή των εισιτήριων έχει οριστεί στα 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα προπωλούνται από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του και το αήττητο εντός του 2016 ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολη στο Ρέντη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ