1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2016 11:38

Γλύτωσαν τη νέα γκάφα

O Xρήστος Σύλλας, μετά το Κύπελλο ανδρών, προσπάθησε να βάλει τη...σφραγίδα του και στο Κύπελλο γυναικών, αλλά τον σταμάτησε η τριμελής επιτροπή της Α1 γυναικών και στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Ο ΑΟΘήρας και το Μαρκόπουλο συμφώνησαν αρχικά στην αναβολή του αγώνα τους(προφανώς λόγω τραυματισμένων παικτριών) και με την ευλογία του προέδρου της ΚΕΠ ολα πήγαιναν κατ ευχήν, με πρόφαση την απεργία. Έλα όμως που την ίδια ημέρα ο Πανναξιακός μπήκε στο καράβι, απόδειξη ότι δεν υπήρχε πρόβλημα για τον ερχομό του ΑΟΘήρας στην Αθήνα.Μετά από ταχεία επέμβαση της τριμελούς(Κατσιούρας, Καπίρης, Μαλακατές) και τηλεφωνική παρέμβαση στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ αποφεύχθηκε το νέο ... ρουσφέτι και ο αγώνας θα γίνει κανονικά στις 7μμ, στο Μαρκόπουλο.

1 σχόλιο

  • Comment Link Mikra Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 21:45 posted by Mikra

    Παραιτηθητε....Η Συρος εχει κερδισει την πανελλαδικη εκτιμηση,εσεις....την πανελλαδικη απαξιωση.Ευτυχως που τα λετε μεταξυ σας και..."τα βρισκεται"..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ