1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2015 16:52

Κάνουν τον...Κινέζο

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ: Και η κρατική τηλεόραση, στην οποία πληρώνει η ΕΟΠΕ 2-3000 ευρώ για την παραγωγή ενός αγώνα, διέκοψε την μετάδοση του αγώνα Άρη - Μαρκόπουλο, κι ενώ το σκορ ήταν 2-2 σετ και 14-14 στο τάι μπρέικ.

Και μην υποθέσετε ότι έγινε κάτι συνταρακτικό, ή διέκοψαν για διάγγελμα του πρωθυπουργού. Απλά συνδέθηκαν με τη Γλασκώβη, για να μας δείξουν επί ένα δεκάλεπτο την προθέρμανση του Κινέζου Σάι.

Και φυσικά δεν θα γίνουν συστάσεις στον υπεύθυνο ροής, αφού στην κρατική τηλεόραση δεν λογαριάζουν τίποτα, δεν κρίνονται από κανέναν και απλά μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, πέφτει ο μισθός.

Και περιμένουμε να αναθεώρησει ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τα πιστεύω του για την ΕΡΤ και να μη τους πληρώσει τουλάχιστον αυτή την παραγωγή, που κόστισε 3000 ευρώ για να δυσφημήσει το βόλεϊ.

Α, ακόμη περιμένει η τριμελής επιτροπή να τους δεχθεί ο Λάμπης Ταγματάρχης, ενώ η ΕΡΤ ισχυρίζεται ότι διακόπηκε η παραγωγή για διάφορους λόγους πέραν τη δικής της ευθύνης. Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, ότι προβάλεται την κρατική τηλεόραση εκθέτει την ίδια, ακόμη κι αν φταίει κάποιος άλλος.

Κάτι για έξτρα χρόνο λένε που δεν πληρώθηκε , αλλά εμείς που πληρώνουμε χωρις να ερωτηθούμε την κρατική τηλεόραση, μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αυτό που βλέπουμε στις συχνότητες της.

Δύο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλει , η κόρη του Μάριου Γκιούρδα και η κόρη του Γιώργου Μπακοδήμου, δεν κλήθηκαν στην εθνική νεανίδων, χωρίς να πεισθούμε για την ορθότητα των επιλογών του Γιάννη Ανδρεάδη, παρότι και οι δυο παίζουν στις γυναικείες ομάδες της Αρτέμιδας και του Πανιωνίου και διακρίνονται.

Την πρώτη θέλουν να την κάνουν πασαδόρο, παρότι είναι ακραία, ενώ η δεύτερη αν και βασική στην ομάδα των παγκορασίδων, κάλεσαν στη θέση της, την αναπληρωματική της από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Μπορεί σε κάποιους να προκαλούν ...αλλεργία τα ονόματα των γονιών τους, αλλά τα παιδιά τους δεν φταίνε σε τίποτα, όταν μάλιστα τα έστρεψαν στο βόλεϊ και όχι στο μπάσκετ, όπως κάποια άλλα στελέχη.

Και όπως έλεγε και ο αείμνηστος Μανώλης Παπαδάκης "Δηλαδή, δεν έπρεπε να ασχοληθούν τα παιδιά μας με το βόλεϊ; Και αντιμετωπίζονται ανάλογα με τα κέφια του καθενός και της άποψης τους, για τους γονείς τους; "

H αντίληψη ότι η εθνική ανδρών αντιμετωπίζεται από την ΕΟΠΕ ως παιδί και η γυναικών ως αποπαίδι, αποδείχθηκε και στα προκριματικά του Ευρωβολει, αφού θα διοργανώσουμε όμιλο μόνο για τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες θα παίξουν σε Τσεχία και Σλοβενία.

ΥΓ: Πάντως δεν είδαμε αντίδραση ούτε από τα σωματεία, ούτε από την ΕΟΠΕ, οπότε καλά κάνει η ΕΡΤ και τους πετσοκόβει. Και χάρη τους κάνει που μεταδίδει 4 σετ και 28 πόντους από το ται μπρεικ.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ