1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2015 12:03

Θα δώσει wild card;

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Αποχωρεί λέει ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, γιατί έφυγε στο παρά πέντε, ο κύριος χρηματοδότης του.



Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να έχει ο άνθρωπος οικονομικά προβλήματα, αλλά η αποχώρηση έκανε κακό στον Αστέρα που πάει πολλά χρόνια πίσω, στις παίκτριες, αλλά και στο ελληνικό βόλει.

Η διοίκηση του Αστέρα είχε μια συνεπή στάση, με την προσθήκη όμως του χρηματοδότη στόχευσε πιο ψηλά απ ότι επέτρεπαν οι οικονομικά της και έφτασε πλέον στο χείλος του γκρεμού.

Γι αυτό λοιπόν όλοι οι συνεπείς παράγοντες πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί όταν τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια, γιατί στην αρχή τον βλέπουν το λαγό, μετά όμως το βάζει στα πόδια και τους μένουν τα πετραχήλια. Έτσι διαλύθηκε και ο ιστορικός Φιλαθλητικός Θεσσαλονίκης που δεν υπάρχει πια, αν και ήταν επι χρόνια ο αιμοδότης των εθνικών ομάδων και είχε κατακτήσει πρωταθλήματα.

Θύματα όλων των παραπάνω είναι το ελληνικό βόλει που θα έχει πάλι πρωτάθλημα με 11 ομάδες(χωρίς να φταίει αυτή τη φορά η ΕΟΠΕ, αν και οι διάφορες επιτροπές της έκαναν ρουσφέτια πέρυσι στον Αστέρα), οι παίκτριες που πρέπει να αναζητήσουν νέες ομάδες, αλλά και ο Ηρακλής Κηφισιάς που έχασε την άνοδο.

Και τώρα το μπαλάκι πάει στην ΕΟΠΕ. Θα δώσει wild card ακόμη και σε ομάδα της Αθήνας; Γιατί ως τώρα ο Αχιλλέας Μαυρομάτης αποφασίζει κατά περίσταση. Δεν έδωσε στον Λαρισαικό πέρυσι ,αντί των Βριλησσίων, ενώ έσπευσε να ανάψει το πράσινο φως στον Αίαντα, αντί του Ανατόλια, σε παρεμφερείς περιπτώσεις.

Το πιο πιθανόν είναι να επικρατήσει η γνώμη της ...εκλογικής πελατείας, που πέρυσι ψήφισαν να μην αντικατασταθούν τα Βριλήσσια, προκειμένου να πέφτουν λιγότερες ομάδες.


Τζάμπα έχασε ο Ολυμπιακός το τουρνουά της Σύρου, προτιμώντας τα φιλικά με την Μολφέτα, αφού έπαιξε στα δυο ματς με πολλές ελλείψεις, αν και μόνο η απουσία του Σπίνου ήταν γνωστή εκ των προτέρων. Στους υπόλοιπους προέκυψε τραυματισμός.

Όταν όμως ένας σύλλογος διοργανώνει διεθνές τουρνουά, πρέπει να τον στηρίζουν άπαντες από τον ελλαδικό χώρο, γιατί ξοδεύει χρήματα και πρέπει να πηγαίνουν οι καλύτερες ομάδες της χώρας.

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link pamvo - fan Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 11:26 posted by pamvo - fan

    Γιατί, Κύριε λεμονίδη σχολάζετε το γεγονος ότι δεν πήγε ο ολυμπιακός στην συρο .......αφού στο τουρνουά συμμετέχουν 4 ομάδες 2 ελληνικές και 2 ξένες ,και ως εκ Τούτου από Ελλάδα ήταν ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος (αρα η καλύτερη ομαδα της Ελλάδος για την περασμένη σεζόν)Π.α.ο.κ και ο διοργανώτης Φοινικάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ